Tokyo Xtreme Racer

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
tokyo-xtreme-racer-3dee.jpg

Tokyo Xtreme Racer, karşınıza çıkacak en çılgın ve eğlenceli yarış deneyimlerinden biri! Oyun, Tokyo'nun neon ışıkları altında geçen, özelleştirilmiş arabalarla dolu, adrenalin dolu bir dünyaya adım atmanızı sağlıyor. Gece yarısı Shuto Otoyolu'ndan hızla geçerken, hem gerçekçi parkurlar hem de etkileyici virajlarla dolu bir mücadele içinde buluyorsunuz kendinizi. Her yarış, rakiplerinizin sadece hızını değil, aynı zamanda zihinsel dayanıklılığını da test ediyor. Bu noktada SP Battle (Spirit Point Battle) özelliği devreye giriyor. Hız kadar rakibinizin ruh puanlarını kırma stratejinizi de kullanmanız gerekiyor, bu da oyunun derinliğini artırıyor.

Renkli karakterler ve etkileyici arabalarla dolu bir rakip yelpazesi, her yarışta karşınıza çıkıyor. Bir far flaşıyla başlayan yarışlarda, rakiplerinizi geçmek için sadece sürüş yeteneğinizi değil, aynı zamanda taktiklerinizi de kullanmak zorundasınız. Oyun, sadece bir hız yarışı olmanın ötesine geçerek, zihin oyunlarını ve stratejik düşünmeyi de ön plana çıkarıyor. Bu da Tokyo Xtreme Racer’ı sıradan bir yarış oyunundan ayıran en önemli özellik.

Hız, virajlar ve rakiplerle dolu bu dünyada, gerçek bir yarışçı ruhunu hissetmek için bu oyunu kesinlikle denemelisiniz. Kendi arabalarınızı özelleştirip, tarzınızı geliştirdikten sonra, Tokyo'nun sokaklarında hızla ilerlemek adeta bir bağımlılık yaratıyor. Her yarış, yeni bir hikaye, yeni bir mücadele getiriyor. Tokyo'nun ruhunu hissedip, adrenalin dolu anlar yaşamak için başka bir yere bakmanıza gerek yok; burası tam size göre!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Oyun, Erken Erişim, Platform, Yarış
  • Platform: PC
  • Boyut: 10.66 GB
  • Crack: v1.4.0
  • Tarih: 23 Ocak 2025
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10/11 64-Bit İşlemci: Intel® Core™ i7-7700 or Intel Core i5-8400 or AMD Ryzen™ 5 1600X or AMD Ryzen™ 7 1700 Bellek: 16 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce® GTX 1050 Ti(VRAM 4GB) or AMD Radeon™ RX 580 DirectX: Sürüm 12 Depolama: 12 GB kullanılabilir alan İlave Notlar: 1920×1080 with graphics setting at “Low” recommended. SSD recommended.
Önerilen: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10/11 64-Bit İşlemci: Intel® Core™ i7-13700 or AMD Ryzen™ 9 7900X or AMD Ryzen™ 7 7700X Bellek: 16 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce® RTX 3060(VRAM 8GB) or AMD Radeon™ RX 6700 DirectX: Sürüm 12 Depolama: 12 GB kullanılabilir alan İlave Notlar: graphics setting at “High” recommended. SSD recommended.

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
tokyo-xtreme-racer-ss-0-0e71.jpg
tokyo-xtreme-racer-ss-1-7aca.jpg
tokyo-xtreme-racer-ss-2-ed57.jpg
tokyo-xtreme-racer-ss-3-92f2.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
8,486