- İlgi Alanı
- Diğer
Tollway Tycoon, bizleri sıradan bir otoyol işletmecisi olmaktan ziyade, kaotik anlara sürükleyen eğlenceli bir deneyim sunuyor. 10ft Games imzasıyla ortaya çıkan bu yapım, yolda başınıza gelebilecek her türlü talihsizlikle dolu. Kaza sonucu çöken asfaltlar, ansızın beliren trafik sıkışıklıkları ve hatta dünya dışı yaratıklar bile işin içine giriyor. Oyunun basit ama etkili döngüsünde, hem personelinizi yönetiyor hem de otoyol ağınızı büyütmek için çaba sarf ediyorsunuz. Ama dikkat! Yönetim becerilerinizi test eden bu süreçte, iflas bayrağını çekmeden trafiği kontrol altında tutmanız gerekiyor. İşin içine biraz strateji ve bolca sabır katmalısınız.[/I]
Oyun, görsel olarak da oldukça tatmin edici. Nvidia GeForce GTX 1050 veya AMD Radeon RX 460/560 gibi ekran kartlarıyla rahatlıkla oynanabiliyor. Core i5-12400 ya da Ryzen 5-5600 gibi işlemcilerle de uyumlu çalışarak akıcı bir deneyim sunuyor. 8 GB RAM ile birlikte, içerik akışı gerçekten de göz dolduruyor. Eğer yönetim simülasyonlarını seviyorsanız, bu sevimli ama bir o kadar karmaşık yolculuğa katılmayı kesinlikle düşünmelisiniz. Yolda başınıza neler geleceğini merak ediyorsanız, Tollway Tycoon tam size göre! İyi oyunlar!
Oyun, görsel olarak da oldukça tatmin edici. Nvidia GeForce GTX 1050 veya AMD Radeon RX 460/560 gibi ekran kartlarıyla rahatlıkla oynanabiliyor. Core i5-12400 ya da Ryzen 5-5600 gibi işlemcilerle de uyumlu çalışarak akıcı bir deneyim sunuyor. 8 GB RAM ile birlikte, içerik akışı gerçekten de göz dolduruyor. Eğer yönetim simülasyonlarını seviyorsanız, bu sevimli ama bir o kadar karmaşık yolculuğa katılmayı kesinlikle düşünmelisiniz. Yolda başınıza neler geleceğini merak ediyorsanız, Tollway Tycoon tam size göre! İyi oyunlar!
- Windows 10/11/x64-bit
- Nvidia GeForce GTX 1050 / 1050 Ti / AMD Radeon RX 460 / 560 ++ Ekran Kartı
- Bellek vb 8 GB ++ RAM
- 2 GB Depo ++ vb Alanı
- DX 11 ++
İçeriği görüntülemek Ve İndirebilmek için Giriş yapın veya Kayıt olun.