Total Conflict Resistance

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
total-conflict-resistance-1a6e.jpg

Total Conflict Resistance, iç savaşın ortasında geçen, tam anlamıyla bir kaos deneyimi sunuyor. Düşmanlar, yağmacılar ve müttefiklerle dolu bir dünyada, birimlerinizi komuta etmek için tam teşekküllü bir ordu kurmak oldukça keyifli. Zırhlı araçlar, tanklar ve helikopterlerle sahada yer almak, bir yandan taktiksel düşünmenizi gerektirirken diğer yandan da adrenalin seviyenizi tavan yaptırıyor. Gözlemci olarak savaş alanını yönetmek veya birinci şahıs modunda doğrudan çatışmalara katılmak, oyunun sunduğu çeşitlilikle birleşince gerçekten heyecan verici bir deneyim ortaya çıkarıyor.

Oyun, taktiksel modda mangalarınıza kuş bakışı emirler vererek büyük ölçekli savaşları yönlendirme fırsatı sunuyor. Burada 200 kişiye kadar olan savaşlarda liderlik etme şansını yakalıyorsunuz. Her bir birimi, farklı taktiksel opsiyonlarla yönlendirmek, bir strateji oyunu gibi düşünmenizi sağlıyor. Ayrıca, gerçekçi balistik ve isabet sistemleriyle, her atışınızın sonuçlarını hissetmek, savaşın ciddiyetini artırıyor.

Diplomasi unsurları da oyunun derinliğine katkıda bulunuyor. İttifaklar kurmak, savaş ilan etmek veya farklı gruplara katılmak gibi seçenekler, sadece çatışmalara odaklanmaktan ziyade, stratejik düşünmenizi de sağlıyor. Cambridia’yı yeniden inşa etme hedefi, bu karmaşık siyasi dinamikleri yönetmek için doğru kararları vermenizi gerektiriyor. Sonuç olarak, Total Conflict Resistance, hem strateji hem de FPS unsurlarını harmanlayarak, hem zihinsel hem de duygusal bir meydan okuma yaratıyor. Eğer savaşa ve stratejiye meraklıysanız, bu oyun tam size göre.​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Erken Erişim, FPS, Oyun, Simulasyon, Strateji
  • Platform: PC
  • Boyut: 32.23 GB
  • Crack: v20260415
  • Tarih: 21 Nisan 2023
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
MINIMUM: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 7/8/10 64-bit İşlemci: Intel or AMD processor, 3.0 GHz or faster Bellek: 8 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1050Ti or AMD Radeon RX 570 series card or higher DirectX: Sürüm 11 Depolama: 30000 MB kullanılabilir alan
ÖNERİLEN: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 7/8/10 64-bit İşlemci: Quad-core Intel or AMD processor, 3.5 GHz or faster Bellek: 16 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA GeForce RTX 2060 or AMD Radeon RX 5600XT series card or higher DirectX: Sürüm 11 Depolama: 30000 MB kullanılabilir alan

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
total-conflict-resistance-ss-0-4036.jpg
total-conflict-resistance-ss-1-1473.jpg
total-conflict-resistance-ss-2-07d6.jpg
total-conflict-resistance-ss-3-068e.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
8,486