Towerborne

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
towerborne-c870.jpg

Towerborne, tam bir dövüşçü rüyası! As olarak, karanlıklarla dolu bir dünyada hayata yeniden merhaba diyorsun. Oyun, senin düşmüş Sayılar Şehri'nin sırlarını açığa çıkarmanı ve insanlığın yok oluşuna neden olan yolsuzluğu geriye püskürtmeni sağlıyor. Her şeyden önce, dövüş mekanikleri gerçekten harika! Klasik kombo tabanlı savaş sistemi modern RPG unsurlarıyla birleşince, her karşılaşma ayrı bir heyecan sunuyor. Hızlı, dinamik ve her anı taze hissettiren bir dövüş deneyimi var.

Ekipman kişiselleştirmesi de cabası! As'ını güçlendirmek ve farklı dövüş stilleri denemek için sınırsız seçenek var. Her zaferin ardından, yeni stratejiler öğrenmek ve savaş alanında kendini geliştirmek, oyuncunun sürekli olarak yeni şeyler denemesini sağlıyor. Bu, gerçekten de oyunun en çekici yanlarından biri. Ayrıca, arkadaşlarınla birlikte oynamak, güçlerinizi birleştirip daha büyük düşmanlarla savaşmak, tamamen başka bir tat katıyor. Ekip çalışması, sinerji ve strateji bu oyunda zaferin anahtarı ve bu da kesinlikle eğlencenin dozunu artırıyor.

Towerborne'un hikaye kampanyası da oldukça etkileyici. Belfry'nin hayatta kalma mücadelesini ve karakterlerin derinliklerini keşfetmek, savaşların ötesine geçiyor ve seni oyunun içine çekiyor. Oyun sadece bir aksiyon deneyimi sunmuyor; aynı zamanda derin bir hikaye ve ilgi çekici karakterlerle dolu. Kısacası, hem tek başına hem de arkadaşlarınla oynamak için harika bir tercih ve kesinlikle bir göz atmayı hak ediyor.​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Aksiyon, Erken Erişim, Macera, Oyun, RPG, Türkçe Oyunlar
  • Platform: PC
  • Boyut: 18.84 GB
  • Crack: v20260324
  • Tarih: 26 Şubat 2026
  • Dil: Türkçe

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: 10 64bit kazanın | 11 64bit’i kazanın
  • İşlemci: 4 Fiziksel Çekirdek, 8 Mantıksal Çekirdek 3,2 GHz
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: GeForce GTX 1000 / AMD Radeon RX 590
  • DirectX: Sürüm 12
  • Ağ: Geniş bant İnternet bağlantısı
  • Depolama: 25 GB kullanılabilir alan
  • İlave Notlar: 1080p doğal çözünürlük. Düşük-Orta grafik ayarları. 30-60 fps. Denetleyici önerilir.
Önerilen:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: 10 64bit kazanın | 11 64bit’i kazanın
  • İşlemci: Dört Çekirdekli 3,4 GHz
  • Bellek: 16GB RAM
  • Ekran Kartı: GeForce RTX 2070 / AMD Radeon RX 5700 XT
  • DirectX: Sürüm 12
  • Ağ: Geniş bant İnternet bağlantısı
  • Depolama: 25 GB kullanılabilir alan
  • İlave Notlar: 1080p doğal çözünürlük. Yüksek Epik grafik ayarları. 60 fps. Denetleyici önerilir.

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
towerborne-ss-0-fd64.jpg
towerborne-ss-1-8515.jpg
towerborne-ss-2-60a0.jpg
towerborne-ss-3-c079.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
8,486