- İlgi Alanı
- Diğer
Tribes of Midgard, Viking temalı bir hayatta kalma oyunu olarak beni bambaşka bir dünyaya taşıdı. Oyun, keşfetmek ve savaşmak üzerine kurulu, ama bunun yanında kaynak toplama ve stratejik düşünme becerilerini de ön plana çıkarıyor. Efsane yaratıklar inşa etmek ve güçlü silahlar üretmek için sürekli bir koşuşturma içerisindesiniz. Her köyde yeni taktikler denemek, düşmanların saldırılarını zamanlamak ve titizce kaynakları yönetmek gerekiyor. Büyüleyici manzaralar ve detaylı grafikler, adeta bir Viking efsanesinin içine çekiyor sizi.
Hayatta kalma modu, bana gerçekten özgürlük hissi verdi. Kendi hızımda keşfedip, Viking evimi inşa etmek için kaynakları toplarken, bir yandan da devasa düşmanlarla karşı karşıya gelmek oldukça heyecanlıydı. 90'dan fazla beceri arasından seçim yaparak karakterimi özelleştirme imkanı sunulması, her oynayışta farklı bir deneyim yaşamamı sağladı. Düşmanlar da bir o kadar zorlu, özellikle Jötnar'lar ile savaşırken dikkatli olmalısınız; çünkü tek bir hatada işiniz biter.
Saga modu ise beni daha çok zorladı ama aynı zamanda çok eğlendirdi. Kışın çetin şartları altında hayatta kalmaya çalışmak ve köyü savunmak için gerçekten stratejik düşünmek gerekiyor. Her sınıfın kendine özgü yetenekleri var ve bu da oyunun çeşitliliğini artırıyor. Ödüller de oldukça tatmin edici; Bifröst'ü alabilmek için savaşmaya değer. Oyun, hem arkadaşlarla co-op olarak hem de tek başına oynanabilecek şekilde tasarlanmış, bu da oyun deneyimimi daha da zenginleştirdi. Eğer Viking efsanelerine ilginiz varsa, Tribes of Midgard tam size göre!
Hayatta kalma modu, bana gerçekten özgürlük hissi verdi. Kendi hızımda keşfedip, Viking evimi inşa etmek için kaynakları toplarken, bir yandan da devasa düşmanlarla karşı karşıya gelmek oldukça heyecanlıydı. 90'dan fazla beceri arasından seçim yaparak karakterimi özelleştirme imkanı sunulması, her oynayışta farklı bir deneyim yaşamamı sağladı. Düşmanlar da bir o kadar zorlu, özellikle Jötnar'lar ile savaşırken dikkatli olmalısınız; çünkü tek bir hatada işiniz biter.
Saga modu ise beni daha çok zorladı ama aynı zamanda çok eğlendirdi. Kışın çetin şartları altında hayatta kalmaya çalışmak ve köyü savunmak için gerçekten stratejik düşünmek gerekiyor. Her sınıfın kendine özgü yetenekleri var ve bu da oyunun çeşitliliğini artırıyor. Ödüller de oldukça tatmin edici; Bifröst'ü alabilmek için savaşmaya değer. Oyun, hem arkadaşlarla co-op olarak hem de tek başına oynanabilecek şekilde tasarlanmış, bu da oyun deneyimimi daha da zenginleştirdi. Eğer Viking efsanelerine ilginiz varsa, Tribes of Midgard tam size göre!
- Tür: Açık Dünya Oyunları, Aksiyon, Bağımsız Yapımcı, Hayatta Kalma Oyunları, Macera, Online Oyunlar, Oyun, RPG, Türkçe Oyunlar
- Platform: PC
- Boyut: 8.13 GB
- Crack: Online-Fix
- Tarih: 27 Temmuz 2021
- Dil: Türkçe
Minimum:
Önerilen:
- İşletim Sistemi *: Windows 7 64 Bit
- İşlemci: Intel Dört Çekirdekli i5-2300 veya AMD FX-6300
- Bellek: 8 GB RAM
- Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 560 (1GB) veya AMD Radeon HD 7770 (1GB)
- DirectX: Sürüm 11
- Ağ: Geniş bant İnternet bağlantısı
- Depolama: 8 GB kullanılabilir alan
- Ses Kartı: DirectX® Uyumlu
- İşletim Sistemi: Windows 10 64 Bit
- İşlemci: Intel Dört Çekirdekli i5-2300 veya AMD FX-6300
- Bellek: 8 GB RAM
- Grafik: Nvidia GeForce GTX 780 Ti/970 (Yüksek Ayarlar) ve 1070 (Ultra Ayarlar) veya AMD R9 290/AMD RX480 (Yüksek Ayarlar)
- DirectX: Sürüm 11
- Ağ: Geniş bant İnternet bağlantısı
- Depolama: 8 GB kullanılabilir alan
- Ses Kartı: DirectX® Uyumlu
İçeriği görüntülemek Ve İndirebilmek için Giriş yapın veya Kayıt olun.