Undisputed

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
undisputed-75fb.jpg

Undisputed, boks oyunları arasında gerçek anlamda bir devrim yaratıyor. Sadece yumruk atıp rakibi nakavt etmeye çalışmak değil, ringde adeta bir satranç maçı gibi stratejik hamleler yapmanız gerekiyor. Geliştiriciler, oyunun içine yerleştirdiği katmanlı mekanikler sayesinde her dövüşçünün stilini ve yeteneklerini öne çıkaracak detaylar eklemişler. Özellikle de ringdeki hareket mekaniklerinin akıcılığı, hissettiğiniz gerilimi ve heyecanı katbekat artırıyor. Gevşek hareket düğmesi ile rakibinizin etrafında ustaca dolaşırken, Düz Ayak Hareketi ile de durumu hemen lehinize çevirebiliyorsunuz.

Kariyer modunda amatör boks turnuvasından başlayıp, Tartışmasız Şampiyon olma yolunda ilerlemek müthiş bir deneyim sunuyor. Her maçta zorluklar karşınıza çıkıyor, ama bu, sizi daha da hırslı bir dövüşçü yapıyor. Kendi dövüşçünüzü yaratma kısmı da bir başka keyifli detay. Yapıdan dövmelere kadar her şeyi kişiselleştirip, tamamen kendinize ait bir karakter oluşturmak, oyunun içine daha fazla dalmanızı sağlıyor.

Ve tabii ki, 60’tan fazla bireysel yumruk arasında seçim yapmak da oldukça eğlenceli. Yumruk atış açılarıyla oynamak, rakibinizin savunmasını aşmak için harika bir stratejik öğe. Fizik odaklı etkileşimler sayesinde bazen rakibin korumasını aşarak yumruklarınızı geçirmeniz, dövüşün gerçekçiliğini artırıyor. Adrenalin sistemi ile de dayanıklılığınızı yönetmek, her anın ne kadar değerli olduğunu hissettiriyor. Kısacası, Undisputed, boks severler için kaçırılmaması gereken bir deneyim sunuyor.​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Aksiyon, Dövüş, Oyun, Simulasyon, Spor, Strateji
  • Platform: PC
  • Boyut: 17.10 GB
  • Crack: RUNE
  • Tarih: 8 Ekim 2024
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10 veya üzeri
  • İşlemci: Intel i5 7500 (3,4GHz) VEYA AMD 5 1600(3,2GHz)
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Grafik: GeForce GTX 1660 VEYA AMD Rx 590
  • DirectX: Sürüm 11
  • Depolama: 40 GB kullanılabilir alan
  • İlave Notlar: SSD gereklidir
Önerilen:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10
  • İşlemci: Intel i7-9700K (3,70GHz) VEYA AMD Ryzen 5 3600 (4,2GHz)
  • Bellek: 16GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce RTX 3070 / RTX 2070 VEYA AMD Radeon RX 5700 XT
  • DirectX: Sürüm 11
  • Ağ: Geniş bant İnternet bağlantısı
  • Depolama: 40 GB kullanılabilir alan
  • İlave Notlar: SSD gereklidir

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
undisputed-ss-0-f166.jpg
undisputed-ss-1-b6d6.jpg
undisputed-ss-2-a713.jpg
undisputed-ss-3-c841.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI