- İlgi Alanı
- Diğer
Vigil The Longest Night, gerçekten de bağımsız yapımcıların neler başarabileceğinin canlı bir örneği. Göz alıcı görselleriyle başladım oyuna ve ilk dakikadan itibaren atmosfere kapıldım. Harita bir hayli geniş; kaybolmaktan korkmadan keşfe çıkabilirsiniz. Kayıt noktaları da oldukça bol, bu sayede kaybolduğunuzda baştan başlamak zorunda kalmıyorsunuz. Ama dikkat! Her küçük ilerlemenizi kaydetmeyi unutmayın, çünkü bir boss dövüşünde düştüğünüzde sizi epey geriye atabiliyor. 20 saatten fazla oynadım, bu süre zarfında hiç YouTube’a başvurmadım, ama bazı şeyleri bulmak biraz zaman aldı doğrusu. O ateş sarısı duvarların ardında ne var merak ediyorum ama zamanı iyi yönetmek zorundaydım; başka oyunlar da bekliyor!
Silah çeşitliliği beni çok etkiledi ve özellikle tek bir silaha odaklanıp onu geliştirmek bana büyük bir tatmin verdi. Her silah için özel yetenek ağaçları var, bu da oynamayı daha da eğlenceli hale getiriyor. Haritayı gösteren sistem ve görev yerini işaret eden not özelliği, kaybolduğunuzda gerçekten hayat kurtarıcı. Dark Souls ve Metroidvania oyunlarının izlerini burada görmek mümkün; zira hem savaş dinamikleri hem de keşif unsurları çok benzer. Yükleme ekranında çıkan yazılar da tam o ruhu yansıtıyor.
Dark Souls hayranları, bu oyunda kesinlikle kendilerini evlerinde hissedeceklerdir. Atmosferi ve mekanikleriyle unutulmaz bir deneyim sunuyor. Eğer indirimde görürseniz, kaçırmayın derim. Bu tarz oyunların daha fazla yapılmasını istiyorum, o yüzden bu oyuna bir de like atacağım şimdi. Oynamak için sabırsızlanıyorum!
Silah çeşitliliği beni çok etkiledi ve özellikle tek bir silaha odaklanıp onu geliştirmek bana büyük bir tatmin verdi. Her silah için özel yetenek ağaçları var, bu da oynamayı daha da eğlenceli hale getiriyor. Haritayı gösteren sistem ve görev yerini işaret eden not özelliği, kaybolduğunuzda gerçekten hayat kurtarıcı. Dark Souls ve Metroidvania oyunlarının izlerini burada görmek mümkün; zira hem savaş dinamikleri hem de keşif unsurları çok benzer. Yükleme ekranında çıkan yazılar da tam o ruhu yansıtıyor.
Dark Souls hayranları, bu oyunda kesinlikle kendilerini evlerinde hissedeceklerdir. Atmosferi ve mekanikleriyle unutulmaz bir deneyim sunuyor. Eğer indirimde görürseniz, kaçırmayın derim. Bu tarz oyunların daha fazla yapılmasını istiyorum, o yüzden bu oyuna bir de like atacağım şimdi. Oynamak için sabırsızlanıyorum!
- Tür: Aksiyon, Bağımsız Yapımcı, Oyun, RPG
- Platform: PC
- Boyut: 4 GB
- Crack: P2P
- Tarih: 14 Eki 2020
- Dil: İngilizce
İçeriği görüntülemek Ve İndirebilmek için Giriş yapın veya Kayıt olun.