VOID/BREAKER

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
void-breaker-460e.jpg

VOID/BREAKER, adını duyduğum an beni heyecanlandıran bir oyun oldu. Yıldırım hızında silah kullanımı ve akıl almaz hareket mekanikleriyle dolu bir dünyada kaybolmak, benim için tam anlamıyla bir deneyim oldu. Düşmanlarla kapışırken hissettiğim o hız, adeta beni bir akrobat gibi hissettirdi. Her çatışma, çeviklik ve strateji gerektiriyor; bu yüzden tuşlara basarken hissettiğiniz o anlık gerilim harika bir tat katıyor. Kaçış ve saldırı arasında gidip gelirken, bazen kendimi bir dans edasıyla hareket ederken buldum.

Silah modlama sistemi ise oyunun en can alıcı noktalarından biri. Sonsuz silah kombinasyonlarıyla oynayabilmek, yaratıcılığınızı serbest bırakıyor. İster uzun menzilli bir nişancı olun, ister yakın dövüş uzmanı; her tarz için bir şeyler mevcut. Bu da oyunun tekrar oynanabilirliğini artırıyor. Her silahın modifikasyonları ile oynarken, kendi oyun stilinize uygun bir yıkım makinesi oluşturmak gerçekten keyif verici.

Çevresel yıkım mekanikleri, benzerlerinden sıyrılmanızı sağlayan bir başka unsur. Düşmanları alt ederken etrafınızdaki her şeyi yerle bir etmek, sadece görsel bir şölen sunmakla kalmıyor; aynı zamanda stratejik bir avantaj da sağlıyor. Duvarları patlatmak, yapıları yıkmak, düşmanları şaşırtmak ve bu karmaşanın içinde hayatta kalmak müthiş bir deneyim. Bu oyun, sadece ateş etmekten çok daha fazlasını sunuyor; her çatışma, bir taktik savaşı haline geliyor.

Eğer hızlı tempolu aksiyon ve yaratıcı savaş mekanikleri arıyorsanız, VOID/BREAKER kesinlikle listenizde olmalı. Her çatışmada biraz daha fazla hız ve yıkım ekleyerek eğlencenizi katlayabilirsiniz. Hızlı hareket eden ve sürekli değişen bir dünyada hayatta kalmayı öğrenmek için harika bir fırsat sunuyor. Kaçırmayın!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Oyun, Aksiyon, Erken Erişim
  • Platform: PC
  • Boyut: 11.82 GB
  • Crack: v0.13.4
  • Tarih: 19 Ağustos 2025
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum: İşletim Sistemi *: Windows 7 SP1 or newer İşlemci: Intel Core i5-4590 or AMD FX 8350 Bellek: 8 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA GTX 970 or AMD Radeon R9 290 DirectX: Sürüm 11 Depolama: 25 GB kullanılabilir alan
Önerilen: İşletim Sistemi: Windows 10 or newer İşlemci: Intel Core i5 8400 Bellek: 16 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA RTX 2070 DirectX: Sürüm 12 Depolama: 25 GB kullanılabilir alan

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
void-breaker-ss-0-df1b.jpg
void-breaker-ss-1-336e.jpg
void-breaker-ss-2-28d6.jpg
void-breaker-ss-3-ae3d.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
8,486