Voidtrain

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
voidtrain-6ee9.jpg

Voidtrain, tam anlamıyla hayatta kalma oyunlarına yeni bir soluk getirmiş. Sadece bir teknisyen olarak değil, aynı zamanda kendi dünyanı yaratan bir inşaatçı olarak da kendini buluyorsun. İlk başta küçük bir vagonla yola çıkıyorsun, ama bu vagonun neye dönüşeceği tamamen senin yaratıcılığına kalmış. Kaynakları toplayıp, tuhaf yaratıkları avlarken, her yolculukta karşılaştığın gizemler ve bulmacalar seni sürekli tetikte tutuyor. Gerçekten de bu oyun, hayatta kalma mekaniklerini ve keşif unsurlarını ustaca harmanlıyor.

Oyun dünyası da oldukça etkileyici. Bazen yer çekiminin ortadan kaybolduğu, farklı boyutlar arasında geçiş yapabileceğin bir evrende dolaşmak, her anı heyecan dolu kılıyor. İstasyona vardığında karşına çıkan yeni yaratıklar ve bulmacalarla başa çıkmak için stratejilerini geliştirmen gerekiyor. Bu durum, oyunun dinamiklerini sürekli olarak değiştiriyor ve seni her an tetikte tutuyor.

Voidtrain'deki her macera, yaptığın tercihlere göre şekilleniyor. Genişletmek, özelleştirmek ve farklı motorlar arasında seçim yapmak, oyunun sunduğu derinliği artırıyor. Gerçekten de, keşfedilecek yeni yollar ve diyarlar her zaman seni bekliyor. Arkadaşlarınla oynadığında, iş birliği yapıp kaynak toplamak ve birlikte bu tuhaf dünyayı keşfetmek çok keyifli. Eğer hayatta kalma ve keşif unsurlarını bir arada bulmak istersen, Voidtrain'i denemelisin! Bu oyun, kesinlikle keyifli bir macera sunuyor.​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Aksiyon, Erken Erişim, Online Oyunlar, Oyun, Simulasyon
  • Platform: PC
  • Boyut: 20.48 GB
  • Crack: EARLY ACCESS 
  • Tarih: 12 Ağustos 2021
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
MİNİMUM: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: 64-Bit Windows 7/8/10 İşlemci: Intel Core i5-2400 @ 3.1 GHz or AMD FX-6300 @ 3.5 GHz or equivalent Bellek: 8 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 670 or analogue with 2GB VRAM DirectX: Sürüm 11 Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı Depolama: 25 GB kullanılabilir alan Ses Kartı: DirectX®-compatible ÖNERİLEN: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: 64-Bit Windows 7/8/10 İşlemci: Intel Core i7-4770 @ 3.4 GHz or AMD Ryzen 5 1600 @ 3.2 GHz or equivalent Bellek: 8 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 970 or analogue with 4 GB VRAM DirectX: Sürüm 11 Depolama: 25 GB kullanılabilir alan Ses Kartı: DirectX®-compatible

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
voidtrain-ss-0-cb53.jpg
voidtrain-ss-1-5def.jpg
voidtrain-ss-2-6af0.jpg
voidtrain-ss-3-1f41.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
8,486