Wall World 2

TorrentDevi Çevrimiçi

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
wall-world-2-20e4.jpg

Wall World 2, beni derinliklerine çeken bir madencilik rogue-lite deneyimi sunuyor. Genişletilmiş mekanikler ve yeni zorluklarla dolu bu oyun, madenleri keşfederken karşılaştığınız tehlikelerle dolu. Robospider'ınızı kullanarak Duvar'ın derinliklerine daldığınızda, her an yeni sürprizlerle karşılaşmanız kaçınılmaz. Görünmeyen derinliklerde kaybolmuş sırları keşfetmek, beni sürekli olarak oyunun içine çekti. Her maden keşfi, hem değerli kaynaklar hem de kayıp teknolojiler bulma umuduyla dolu ve bu da her hamlenizi stratejik bir oyun haline getiriyor.

Canavarların her köşede pusuya yattığı bir dünyada hayatta kalmak için güçlü silahlar ve yeteneklerle donanmak şart. Sizi sürekli tehdit eden bu yaratıklarla başa çıkmak için cephaneliğinizi geliştirmek gerçekten büyük bir keyif. Biyomlar arasında gezindikçe, düşmanlarınızı alt etmenin yanı sıra bu tehlikeleri aşarken keşfettiğiniz yeni harikalar, keşiflerinizin tadını artırıyor.

Özelleştirme ve yükseltme mekanikleri de oyunun derinliğini artırıyor. Robospider'ınızı ve exosuit'inizi geliştirmek için birçok seçenek mevcut. Küre şehirde tanıştığınız yeni karakterler, maceranıza renk katıyor ve her biri sizi Duvar'ın derinliklerine bir adım daha yaklaştırıyor. Wall World 2, hem aksiyon hem de keşif odaklı bir deneyim arayanlar için mükemmel bir seçenek. Eğer roguelike ve madencilik unsurlarını seviyorsanız, bu oyunu kaçırmamanız gerekiyor!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Aksiyon, Bağımsız Yapımcı, Macera, Oyun, Strateji
  • Platform: PC
  • Boyut: 235.54 MB
  • Crack: GOLDBERG
  • Tarih: 11 Kasım 2025
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • İşletim Sistemi: Windows 10 64 bit
  • İşlemci: Intel Core i5-6400 veya analog
  • Bellek: 8 GB RAM