Wanted Dead

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
wanted-dead-7018.jpg

Wanted: Dead, beni bir türlü bırakmadı! Bir nevi dövüş ve nişancı türlerinin harika bir birleşimi. Hong Kong'un distopik bir versiyonunda, sert bir polis olan Teğmen Hannah Stone olarak büyük bir şirket komplosunu ortaya çıkartmaya çalışıyorsun. Oyun, Ninja Gaiden ve Dead or Alive'ın yapımcılarından geldiği için beklentim yüksekti ve gerçekten de beni yanıltmadı. Hack-n-slash dövüş mekanikleriyle düşmanları parçalara ayırmak, bir yandan da nişancı olarak kıyasıya savaşmak harika bir deneyim sunuyor.

Kendine özgü bir atmosferi var, siberpunk dünyası 90'ların retro fütürizmiyle harmanlanmış ve bu karışım beni içine çekmeyi başardı. Düşmanlarla dolu ortamlarda, tam anlamıyla bir savaş alanına dönüştürüyor her şey. 50'den fazla bitiriş hareketiyle düşmanları acımasızca alt etmek, tam anlamıyla bir tatmin hissi veriyor. Oyun zorlayıcı bir deneyim sunuyor, bu yüzden her an tetikte olman lazım. Paralı askerler ve özel güvenlik güçleri seni bekliyor ve etrafındaki her şeyi kullanarak hayatta kalman gerekiyor.

Eğer hack-n-slash ve nişancı türlerini seviyorsan, Wanted: Dead kesinlikle göz atman gereken bir oyun. Oynarken kendimi sürekli bir aksiyon fırtınasının içinde hissettim. Hikaye, karakterler ve atmosfer, hepsi bir bütün olarak beni bağlı tutmayı başardı. Kısaca, eğer adrenalin dolu bir macera arıyorsan, bu oyun tam senlik! Yalnız dikkat et, düşmanlar seni asla affetmeyecek!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Aksiyon, Macera, Oyun
  • Platform: PC
  • Boyut: 33.34 GB
  • Crack: v1.13
  • Tarih: 14 Şubat 2023
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
MINIMUM: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 64bit, Windows 11 64bit İşlemci: Intel i5 2500K Bellek: 8 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA GTX1060 DirectX: Sürüm 11 Depolama: 50 GB kullanılabilir alan İlave Notlar: DirectX feature level 11_1 is required
ÖNERİLEN: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 64bit, Windows 11 64bit İşlemci: Intel i7 2700K Bellek: 16 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA RTX2060 DirectX: Sürüm 12 Depolama: 50 GB kullanılabilir alan İlave Notlar: DirectX feature level 11_1 is required

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
wanted-dead-ss-0-1f44.jpg
wanted-dead-ss-1-21ca.jpg
wanted-dead-ss-2-b2fa.jpg
wanted-dead-ss-3-9926.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
8,486