- İlgi Alanı
- Diğer
WARNO, beni Soğuk Savaş döneminin derinliklerine çekmeyi başaran bir strateji deneyimi sunuyor. Oynarken, sanki 1989'un gergin atmosferinde bir komutan gibi hissediyorum. Gerçekten de, Wargame serisinin haleflerinden biri olarak, bu oyun, taktiksel derinliği ve gerçekçilikle dolu bir savaş simülatörü. NATO ve Varşova Paktı arasında seçim yaparak kendi özelleştirilmiş savaş grubunuzu yönetmek gerçekten heyecan verici. Her bir birimin özelliklerini düşünerek hareket etmek zorundasınız, ki bu da stratejiyi ve planlamayı ön plana çıkarıyor.
Savaş alanındaki dinamikler ve taktiksel manevralar, karşılaştığınız her düşmanda farklı bir yaklaşım gerektiriyor. Yüzlerce birim ve uçsuz bucaksız haritalar arasında kaybolmamak elde değil. Ayrıca, oyun çok oyunculu modlarıyla da dikkat çekiyor; insan rakiplerle kapışmak, yapay zeka ile savaşmaktan daha fazla adrenalin pompalıyor. Dostlarınızla birlikte devasa 10’a 10 çatışmalara girmek, stratejik becerilerinizi test etmek için harika bir yol.
Kampanya modları da oldukça etkileyici. Sıra tabanlı Ordu Genel sisteminde, her kararınızın sonuçlarıyla yüzleşmek zorunda kalıyorsunuz. Bu, oynamak için harika bir motivasyon sağlıyor. Her ne kadar erken erişimde olsa da, WARNO’nun sunduğu derinlik ve atmosfer, bu oyunun zamanla daha da gelişeceğinin sinyallerini veriyor. Eğer strateji oyunlarına meraklıysan, bu oyunu kesinlikle denemelisin!
Savaş alanındaki dinamikler ve taktiksel manevralar, karşılaştığınız her düşmanda farklı bir yaklaşım gerektiriyor. Yüzlerce birim ve uçsuz bucaksız haritalar arasında kaybolmamak elde değil. Ayrıca, oyun çok oyunculu modlarıyla da dikkat çekiyor; insan rakiplerle kapışmak, yapay zeka ile savaşmaktan daha fazla adrenalin pompalıyor. Dostlarınızla birlikte devasa 10’a 10 çatışmalara girmek, stratejik becerilerinizi test etmek için harika bir yol.
Kampanya modları da oldukça etkileyici. Sıra tabanlı Ordu Genel sisteminde, her kararınızın sonuçlarıyla yüzleşmek zorunda kalıyorsunuz. Bu, oynamak için harika bir motivasyon sağlıyor. Her ne kadar erken erişimde olsa da, WARNO’nun sunduğu derinlik ve atmosfer, bu oyunun zamanla daha da gelişeceğinin sinyallerini veriyor. Eğer strateji oyunlarına meraklıysan, bu oyunu kesinlikle denemelisin!
- Tür: Erken Erişim, Oyun, Simulasyon, Strateji
- Platform: PC
- Boyut: 74.29 GB
- Crack: v197351
- Tarih: 20 Ocak 2022
- Dil: İngilizce
MINIMUM: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: 64-bit Windows 11 / 10 / 8.1 / 7 with Service Pack 1 İşlemci: TBD, we aim for minimum system requirements similar to Steel Division 2 Ekran Kartı: TBD, we aim for minimum system requirements similar to Steel Division 2 DirectX: Sürüm 11 Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı Depolama: 50 GB kullanılabilir alan Ses Kartı: DirectX Compatible Sound Card
ÖNERILEN: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: 64-bit Windows 11 / 10 / 8.1 / 7 with Service Pack 1 İşlemci: 4 cores Intel | AMD CPU (Intel i3-8100, AMD Ryzen 3 1200) Bellek: 8 GB RAM Ekran Kartı: Nvidia Geforce GTX 1060 3 GB (Legacy: Nvidia Geforce GTX 780), AMD Radeon RX 580 (Legacy: AMD Radeon R9 290X) DirectX: Sürüm 11 Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı Depolama: 50 GB kullanılabilir alan Ses Kartı: DirectX Compatible Sound Card
İçeriği görüntülemek Ve İndirebilmek için Giriş yapın veya Kayıt olun.