- İlgi Alanı
- Diğer
Wartales'a daldım ve gerçekten kendimi çok farklı bir dünyada buldum. Edoran İmparatorluğu'nun çöküşünün ardından yaşanan karmaşa, bana hemen bir şeyler hissettirdi. Hayatta kalmak için her türlü yola başvurmamız gereken bir evren var karşımızda ve bu bana çok çekici geldi. Paralı asker, haydut veya hırsız olarak kendi grubumu oluşturmak, bu dünyada güçlenmek gerçekten keyifli. Her an, diğer karakterlerle olan etkileşimlerim, çevredeki savaşlar ve zenginlik peşindeki mücadeleler beni içine çekti.
Oyun mekaniği oldukça akıcı; stratejik hamleler yapmak zorundasın ve bu da beni sürekli düşünmeye itiyor. Her seçimim, grubumun kaderini etkiliyor. Karakterlerimle kurduğum bağlar, onları geliştirirken hissettiğim tatmin duygusu başka hiçbir oyunda bu kadar derin olmamıştı. Zaman zaman zorlayıcı görevler ve düşmanlarla karşılaşmak, beni daha da hırslandırdı.
Atmosfer ise bambaşka. Geniş açık dünya, sürekli bir keşif duygusu yaratıyor. Etrafta dolaşırken keşfettiğim detaylar, bu evrenin ne kadar derin olduğunu gösteriyor. Belirli bir amacım olmadan dolaşmak bile oldukça eğlenceli. Hayatta kalmak için verdiğimiz mücadele, her anı heyecan dolu kılıyor. Wartales, bana sadece bir oyun değil, gerçek bir macera hissi verdi ve bu deneyimi kaçırmak istemezsin. Eğer strateji ve keşif üzerine bir oyun arıyorsan, bu tam sana göre!
Oyun mekaniği oldukça akıcı; stratejik hamleler yapmak zorundasın ve bu da beni sürekli düşünmeye itiyor. Her seçimim, grubumun kaderini etkiliyor. Karakterlerimle kurduğum bağlar, onları geliştirirken hissettiğim tatmin duygusu başka hiçbir oyunda bu kadar derin olmamıştı. Zaman zaman zorlayıcı görevler ve düşmanlarla karşılaşmak, beni daha da hırslandırdı.
Atmosfer ise bambaşka. Geniş açık dünya, sürekli bir keşif duygusu yaratıyor. Etrafta dolaşırken keşfettiğim detaylar, bu evrenin ne kadar derin olduğunu gösteriyor. Belirli bir amacım olmadan dolaşmak bile oldukça eğlenceli. Hayatta kalmak için verdiğimiz mücadele, her anı heyecan dolu kılıyor. Wartales, bana sadece bir oyun değil, gerçek bir macera hissi verdi ve bu deneyimi kaçırmak istemezsin. Eğer strateji ve keşif üzerine bir oyun arıyorsan, bu tam sana göre!
- Tür: Macera, Online Oyunlar, Oyun, Strateji
- Platform: PC
- Boyut: 16.09 GB
- Crack: RUNE
- Tarih: 12 Nisan 2023
- Dil: İngilizce
MINIMUM: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 7 64bit İşlemci: Intel 2.0ghz Core 2 Duo or equivalent Bellek: 2 GB RAM Ekran Kartı: GeForce GTX 690 DirectX: Sürüm 10 Depolama: 6 GB kullanılabilir alan
ÖNERİLEN: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 64bit İşlemci: Intel i5 3.1 Ghz Quad core Bellek: 4 GB RAM Ekran Kartı: GeForce GTX 950 DirectX: Sürüm 10 Depolama: 10 GB kullanılabilir alan
İçeriği görüntülemek Ve İndirebilmek için Giriş yapın veya Kayıt olun.