- İlgi Alanı
- Diğer
Hey dostlar! Geçenlerde "We Were Here Expeditions: The FriendShip" isimli harika bir oyunu denedim ve gerçekten içimdeki gameri coşturdu! Bu oyun, arkadaşlarla oynamanın ne kadar eğlenceli olabileceğini bir kez daha gösteriyor. İki kişi olarak, terk edilmiş bir eğlence parkında bulmacaları çözerken, iletişim ve takım çalışması tam anlamıyla hayat kurtarıcı. Hani bazı bulmacalar var ya, çözmesi iki dakikayı geçmiyor, işte bu oyunda da tam böyle bir his var, ama dikkat! Arkadaşınıza ne kadar güvenirseniz, o kadar iyi sonuçlar alıyorsunuz. Arkadaşlık test ediliyor, ama bunu yaparken gülmeyi de ihmal etmiyorsunuz.
Denize açılmak ve bir yardım çağrısı almak, sizi ıssız bir adaya götürüyor. Orada, bulmacalarla dolu bir yolculuğa çıkıyorsunuz. Her bir bulmaca, farklı bir bakış açısı gerektiriyor ve asimetrik yapı sayesinde, iki oyuncu da farklı deneyimler yaşıyor. Arkadaşınızın gözünden bakmak zorundasınız; eğer bu iletişimi sağlam tutamazsanız, bulmacalar birer kabusa dönüşebilir. Bu arada, telsizleriniz sayesinde sürekli iletişimde kalıyorsunuz, bu da ekstra bir tat katıyor.
Eğer aklınızda 'arkadaşım bu oyunu sevecek mi?' sorusu varsa, bence sorgulamayın bile! Ayrıca, farklı platformlarda oynayabilmek de büyük bir artı. Arkadaşlarınız farklı sistemlerde olsa bile, yine birlikte oynayabilirsiniz. Kısacası, bu oyunun hem eğlenceli hem de arkadaşlık bağlarını test eden bir deneyim sunduğunu söyleyebilirim. Arkadaşlığınız gerçekten sonsuza kadar sürecek mi, yoksa bu dostluk batacak mı? Oynamanızı şiddetle öneririm!
Denize açılmak ve bir yardım çağrısı almak, sizi ıssız bir adaya götürüyor. Orada, bulmacalarla dolu bir yolculuğa çıkıyorsunuz. Her bir bulmaca, farklı bir bakış açısı gerektiriyor ve asimetrik yapı sayesinde, iki oyuncu da farklı deneyimler yaşıyor. Arkadaşınızın gözünden bakmak zorundasınız; eğer bu iletişimi sağlam tutamazsanız, bulmacalar birer kabusa dönüşebilir. Bu arada, telsizleriniz sayesinde sürekli iletişimde kalıyorsunuz, bu da ekstra bir tat katıyor.
Eğer aklınızda 'arkadaşım bu oyunu sevecek mi?' sorusu varsa, bence sorgulamayın bile! Ayrıca, farklı platformlarda oynayabilmek de büyük bir artı. Arkadaşlarınız farklı sistemlerde olsa bile, yine birlikte oynayabilirsiniz. Kısacası, bu oyunun hem eğlenceli hem de arkadaşlık bağlarını test eden bir deneyim sunduğunu söyleyebilirim. Arkadaşlığınız gerçekten sonsuza kadar sürecek mi, yoksa bu dostluk batacak mı? Oynamanızı şiddetle öneririm!
- Tür: Bağımsız Yapımcı, Basit Eğlence, Korku, Macera, Online Oyunlar, Oyun, Türkçe Oyunlar
- Platform: PC
- Boyut: 3.82 GB
- Crack: Online-Fix
- Tarih: 14 Eylül 2023
- Dil: Türkçe
Minimum:
Önerilen:
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10 64 bit
- İşlemci: Intel Core i5 4000 serisi veya eşdeğeri
- Bellek: 8 GB RAM
- Grafik Kartı: Nvidia GTX 1060 6GB veya eşdeğeri, entegre grafikler desteklenmiyor
- DirectX: Sürüm 11
- Ağ: Geniş bant İnternet bağlantısı
- Depolama: 10 GB kullanılabilir alan
- Ek Notlar: Çalışan, PC uyumlu bir mikrofon
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10 64 bit
- İşlemci: Intel Core i5 4000 serisi veya eşdeğeri
- Bellek: 8 GB RAM
- Grafik Kartı: Nvidia GTX 1660TI veya eşdeğeri, entegre grafikler desteklenmiyor
- DirectX: Sürüm 11
- Ağ: Geniş bant İnternet bağlantısı
- Depolama: 10 GB kullanılabilir alan
- Ek Notlar: Çalışan, PC uyumlu bir mikrofon
İçeriği görüntülemek Ve İndirebilmek için Giriş yapın veya Kayıt olun.