- İlgi Alanı
- Diğer
Whiskerwood, kedilerin egemenliğinin denizlere yayıldığı ve farelerin sıradan birer kahraman olarak öne çıktığı eğlenceli bir strateji oyunu. Başlangıçta, fareler olarak balık tutmak, ağaç kesmek ve dağları kazmak zorunda kalıyorsunuz. Her şeyin bir denge gerektirdiği bu dünyada, kedilerin taleplerini karşılamak için koloninizi kurarken aynı zamanda farelerinizin ihtiyaçlarını da gözetmek zorundasınız. Yani, bir yandan inşa edip büyürken diğer yandan kedilere karşı da dikkatli olmalısınız.
Oyun, hem yukarıya doğru hem de derinliklere kazmaya teşvik eden yapılaşma mekanikleri ile dolu. Dikeylik, Whiskerwood'un temel dinamiklerinden biri ve bu da hem fırsatlar hem de zorluklar sunuyor. Özellikle lojistik ağları kurmak ve sağlık tesisleri oluşturmak, koloninin sürdürülebilirliğini sağlamak açısından oldukça önemli. Farelerin günlük ihtiyaçlarını karşılamazsanız, birer birer koloninizi terk edebilirler, bu da işlerinizi zorlaştırır.
Karakterlerinizi ve kaynaklarınızı dikkatli bir şekilde yönetmek, başarı için kritik. Kendi stratejinizi oluştururken, kedilerin talepleriyle farelerin ihtiyaçları arasında sürekli bir denge kurmak zorundasınız. Bu, oyunun dinamiklerini daha da derinleştiriyor ve her seferinde farklı bir deneyim sunuyor. Whiskerwood, hem eğlenceli hem de düşündürücü bir oyun deneyimi arayanlar için oldukça keyifli bir seçenek. Koloninizi kurarken kedilere karşı da bir adım önde olmayı unutmayın!
Oyun, hem yukarıya doğru hem de derinliklere kazmaya teşvik eden yapılaşma mekanikleri ile dolu. Dikeylik, Whiskerwood'un temel dinamiklerinden biri ve bu da hem fırsatlar hem de zorluklar sunuyor. Özellikle lojistik ağları kurmak ve sağlık tesisleri oluşturmak, koloninin sürdürülebilirliğini sağlamak açısından oldukça önemli. Farelerin günlük ihtiyaçlarını karşılamazsanız, birer birer koloninizi terk edebilirler, bu da işlerinizi zorlaştırır.
Karakterlerinizi ve kaynaklarınızı dikkatli bir şekilde yönetmek, başarı için kritik. Kendi stratejinizi oluştururken, kedilerin talepleriyle farelerin ihtiyaçları arasında sürekli bir denge kurmak zorundasınız. Bu, oyunun dinamiklerini daha da derinleştiriyor ve her seferinde farklı bir deneyim sunuyor. Whiskerwood, hem eğlenceli hem de düşündürücü bir oyun deneyimi arayanlar için oldukça keyifli bir seçenek. Koloninizi kurarken kedilere karşı da bir adım önde olmayı unutmayın!
- Tür: Açık Dünya Oyunları, Erken Erişim, Hayatta Kalma Oyunları, Oyun, Simulasyon, Strateji, Türkçe Oyunlar
- Platform: PC
- Boyut: 4.24 GB
- Crack: Son Sürüm
- Tarih: 6 Kasım 2025
- Dil: Türkçe
Minimum:
Önerilen:
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows® 10 (64 bit)
- İşlemci: Intel® Core™ i5-4670 (dört çekirdekli) / AMD® FX-Series™ FX-8350 (dört çekirdekli)
- Bellek: 8 GB RAM
- Grafik: NVIDIA® GeForce® GTX 1050 Ti (4 GB) / AMD® Radeon™ RX-580 (8 GB) / Intel® Arc™ A350 (4 GB)
- DirectX: Sürüm 12
- Depolama: 10 GB kullanılabilir alan
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows® 10 (64 bit)
- İşlemci: Intel® Core™ i5-7600 (dört çekirdekli) / AMD® Ryzen™ 3 2200G (dört çekirdekli)
- Bellek: 16GB RAM
- Grafik: NVIDIA® GeForce® GTX 1070 (8 GB) / AMD® Radeon™ RX 5700 (8 GB) / Intel® Arc™ A380 (6 GB)
- DirectX: Sürüm 12
- Depolama: 10 GB kullanılabilir alan
İçeriği görüntülemek Ve İndirebilmek için Giriş yapın veya Kayıt olun.