Wildmender

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
wildmender-3a21.jpg

Wildmender, uçsuz bucaksız bir çölün ortasında, toprakla barışık bir yaşam yaratma deneyimi sunuyor. Başlangıçta, bu ıssız dünyada yalnız başınıza ya da arkadaşlarınızla keşfe çıkıyorsunuz. Her adımda yeni kaynaklar ve tohumlar bulmak için etrafınızı didiklemek, sizi sürekli olarak keşfe teşvik ediyor. Yetiştirdiğiniz bitkilerle bahçenizi güzelleştirip, kurak toprakları yeşillendirmek harika bir his. Gerçekten de, her bir tohumun hayat bulması için gösterdiğiniz çaba, oyunun atmosferini ve hikayesini daha da derinleştiriyor.

Büyü ve doğa arasındaki dengeyi kurarken, düşman hayaletlerle savaşmak zorundasınız. Tanrıların yardımıyla kötü ruhları alt etmek, sadece bir görev değil, aynı zamanda keşfettikçe açılan hikaye parçalarıyla dolu bir yolculuk. Geçmişin sırlarını açığa çıkarmak için tapınaklara yapılan yolculuklar, her seferinde bir macera sunuyor. Oyun, hem keşif yapmayı hem de inşa etmeyi sevenler için bir cennet.

Bunun yanı sıra, oyun içerisindeki çeşitli mekanikler ve öğelerin etkileşimi de oldukça tatmin edici. Aletler üretmek, su kanalları açmak ve bitkilerinize bakmak için harcadığınız zaman, bahçenizin gelişimine çok şey katıyor. Doğa olaylarına karşı bahçenizi korumanız gerektiğindeki gerilim, her seferinde yeni stratejiler denemenize yol açıyor.

Wildmender, açık dünya oyunlarını sevenler için bulunmaz bir nimet. Hem yalnız hem de arkadaşlarınızla oynarken, keyifli dakikalar geçirmenizi sağlayacak bir deneyim sunuyor. Keşfetmek, inşa etmek ve hayatta kalmak için sürekli değişen bu çöl dünyasında kaybolmak, sizi bambaşka bir atmosfere sürüklüyor. Eğer bu türde bir oyun arıyorsanız, Wildmender kesinlikle denemeye değer!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Açık Dünya Oyunları, Online Oyunlar, Oyun, Simulasyon
  • Platform: PC
  • Boyut: 1.66 GB
  • Crack: RUNE
  • Tarih: 28 Eylül 2023
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
MİNİMUM: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 7, 8, 8.1, 10, 11 x64 İşlemci: Ryzen 5 3600 or Equivalent with SSE and AVX support Bellek: 8 GB RAM Ekran Kartı: GeForce GTX 1050 Ti or Equivalent DirectX: Sürüm 11 Depolama: 8 GB kullanılabilir alan
ÖNERİLEN: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10, 11 64-bit İşlemci: Intel i5 9600K @ 3.7GHz or Equivalent Bellek: 16 GB RAM Ekran Kartı: Nvidia GTX 1660 or Equivalent DirectX: Sürüm 11 Depolama: 8 GB kullanılabilir alan

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
wildmender-ss-0-d72a.jpg
wildmender-ss-1-d10c.jpg
wildmender-ss-2-719e.jpg
wildmender-ss-3-5867.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
8,366