Witchspire İndir - Full PC

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
witchspire-43cb.jpg

Witchspire, büyülü bir dünyada hayatta kalma mücadelesi vermeniz için sizi davet ediyor. Güçlerinizi geliştirin ve keşfedilecek geniş bir evrenin kapılarını aralayın. Ormanlardan yararlanarak yaratıcı stratejiler geliştirin, ruhlarınızı toplayın ve etrafınızdaki fantastik yaratıklarla bağlar kurun. Bu yolculukta, doğanın gizemli güçlerini keşfederken, hayatta kalmak için gereken kaynakları toplamak amacıyla sihirli kazmalar kullanın.

Hayatta kalma mekanikleri, sizi açlıkla baş başa bırakmazken, kaynaklarınızı akıllıca yönetmek, gücünüzü yenilemek ve artırmak için kritik bir rol oynar. Vahşi doğanın büyüleyici yaratıklarıyla dolu bu evrende, onları yenmek ve ruhlarını toplamak için savaşırken stratejik kararlar almak zorundasınız. Böylece, güçlü dostlar kazanarak oyun tarzınızı geliştirebilirsiniz.

Witchspire'da sadece hayatta kalmakla kalmaz, aynı zamanda kendi evinizi inşa etme fırsatını da yakalarsınız. Astral projeksiyon yeteneklerinizi kullanarak, meclisinizin ihtiyaçlarına uygun mükemmel evi oluştururken özgürce hareket edebilirsiniz. Kadim yaratıklar ve yozlaşma dolu bir dünyada, cesur Cloudpiercer’lardan mistik Foreteller’lara kadar birçok karakterle yolculuğunuza başlayarak, benzersiz kıyafetler ve yeteneklerle güçlenin. Bu büyülü dünyada, kendinize bir yer edinmek ve maceralarınızı şekillendirmek için Witchspire'ı indirin!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Açık Dünya Oyunları, Aksiyon, Erken Erişim, Hayatta Kalma Oyunları, Macera, Oyun, RPG
  • Platform: PC
  • Boyut: 6.00 GB
  • Crack: EARLY ACCESS
  • Tarih: 10 Haziran 2026
  • Dil: İngilizce

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
witchspire-ss-0-5b29.jpg
witchspire-ss-1-f805.jpg
witchspire-ss-2-de11.jpg
witchspire-ss-3-4e7f.jpg

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 11
  • İşlemci: Core i5-10400 / AMD Ryzen 5 5600G veya eşdeğeri
  • Bellek: 16GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GTX 1070 / Radeon RX 6600S veya eşdeğeri
  • DirectX: Sürüm 12
  • Ağ: Geniş bant İnternet bağlantısı
  • Depolama: 12 GB kullanılabilir alan
  • Ek Notlar: SSD şiddetle tavsiye edilir. Tahmini performans (DLSS/FSR'den Performansa): 1080p/60fps+. Grafiklerin yoğun olduğu sahnelerde kare hızı düşebilir. Birden fazla oyuncuyla oturum düzenlemek performansı etkileyecektir.
Önerilen:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 11
  • İşlemci: Intel Core i7-10700K / AMD Ryzen 7 3700X veya eşdeğeri
  • Bellek: 16GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA RTX 3080TI / AMD Radeon RX 9070 XT veya eşdeğeri
  • DirectX: Sürüm 12
  • Ağ: Geniş bant İnternet bağlantısı
  • Depolama: 12 GB kullanılabilir alan
  • Ek Notlar: SSD şiddetle tavsiye edilir. Tahmini performans: 1080p/60fps+. Oturumları birden fazla oyuncuyla barındırmak performansı etkileyebilir.

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
6,862
Kullanıcılar
7,041
Son üye
mehmet111222

Son mesajlar