Wo Long Fallen Dynasty

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
wo-long-fallen-dynasty-2d63.jpg

Wo Long: Fallen Dynasty, Nioh'un geliştiricisi Team NINJA'nın yeni şaheserlerinden biri. Karanlık bir fantezi dünyasında geçiyor ve Geç Han Hanedanı'nın yıkımına tanıklık ediyoruz. Bu oyunda, isimsiz bir milis askerinin iblislerle dolu bir dünyada hayatta kalma çabasını izlemek oldukça heyecan verici. Oyun, Çin dövüş sanatlarının inceliklerini barındıran dövüş mekanikleriyle dolu. Kılıç kullanımı öyle bir özgürlük sunuyor ki, her hamlenizle düşmanlarınızı alt edebilme yeteneğine sahip hissediyorsunuz. Bu mekanikler, düşmanlarınızın hareketlerini okumayı ve anlık taktik değişiklikleri gerektiriyor.

Atmosfer gerçekten etkileyici; karanlık ve mistik ortamları, düşmanların korkutucu tasarımlarıyla birleşince, tam anlamıyla bir kaos içinde kayboluyorsunuz. İblislerin istilası altında geçen bu dönem, görsel açıdan da oldukça tatmin edici. Oynarken, kendinizi o dönemin içinde kaybolmuş gibi hissediyorsunuz.

Dövüş mekanikleri ise sadece hamlelerinizi yapmakla kalmıyor, aynı zamanda strateji geliştirmeyi de gerektiriyor. "Five Phases" sistemi ile düşmanlarınız karşısında daha etkili olabilmek için sürekli olarak taktiğinizi güncellemek zorundasınız. Bu da oyunun sürekli bir tazelikte kalmasını sağlıyor. Her kılıç ustası gibi hissetmek istiyorsanız, bu oyunda gerçekten dikkatli olmalısınız.

Wo Long, hem hikaye derinliği hem de mekanik çeşitliliğiyle, aksiyon RPG tutkunları için kaçırılmaması gereken bir deneyim sunuyor. Kılıcınızı kuşanın ve kaosun ortasında hayatta kalmaya çalışın. Bu karanlık fantezi dünyasına dalmak için sabırsızlanıyorsanız, hemen harekete geçin!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Aksiyon, Macera, Oyun, Yıldız Oyunlar
  • Platform: PC
  • Boyut: 59.67 GB
  • Crack: v1.305
  • Tarih: 3 Mart 2023
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
MİNİMUM: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows® 10, Windows® 11, 64bit İşlemci: Intel® Core™ i5-8400、AMD Ryzen™ 5 3400G Bellek: 8 GB RAM Ekran Kartı: GeForce GTX 1650 4GB、Radeon RX 570 4GB DirectX: Sürüm 12 Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı Depolama: 60 GB kullanılabilir alan Ses Kartı: 16 bit stereo, 48kHz WAVE file can be played İlave Notlar: HDD、720P、30FPS
ÖNERİLEN: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows® 10, Windows® 11, 64bit İşlemci: Intel® Core™ i7-8700、AMD Ryzen™ 5 3600XT Bellek: 16 GB RAM Ekran Kartı: GeForce RTX 2060 6GB、Radeon RX 5700XT 8GB DirectX: Sürüm 12 Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı Depolama: 60 GB kullanılabilir alan Ses Kartı: 16 bit stereo, 48kHz WAVE file can be played İlave Notlar: HDD、1080P、60FPS

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
wo-long-fallen-dynasty-ss-0-026c.jpg
wo-long-fallen-dynasty-ss-1-c476.jpg
wo-long-fallen-dynasty-ss-2-e49e.jpg
wo-long-fallen-dynasty-ss-3-0037.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
8,486