- İlgi Alanı
- Diğer
Dostum, World War Z'yi oynadıktan sonra adeta zombilerin arasına daldım! Öncelikle, o akın akın gelen zombiler karşısında yaşadığım duygular tarifsizdi. Hani o filmden tanıdığımız o büyük sürüler var ya, işte burada da tam olarak o hissi yaşıyorsun. Swarm Engine sayesinde ekranın her köşesinden zombi fışkırıyor ve sen de onları alt etmek için silahlarını kuşanıyorsun. Yapay zeka o kadar iyi ki, bazen bir zombi sürüsüne nasıl yaklaşacağını bile düşünmek zorunda kalıyorsun. Arkadaşlarınla işbirliği yaparak hayatta kalmaya çalışmak, bu oyunun en keyifli yanlarından biri. Her karakter sınıfının kendine has yetenekleri var ve bunları iyi kullanmak gerçekten çok önemli.
Hikaye modları da oldukça tatmin edici. Her bir bölümde farklı bir hayatta kalma hikayesi var ve bu hikayeler, o anı daha da anlamlı kılıyor. Zombilerle savaşırken bir yandan hikâyeye de dalmak, o atmosferi daha da yoğun hale getiriyor. Kısacası, bu oyunda hem aksiyon hem de hikaye anlatımı güzel bir denge yakalamışlar.
Silah yükseltmeleri ve karakter gelişimi ise oyunun derinliğini artırıyor. Daha güçlü silahlar ve yeni yetenekler açtıkça, kendini daha da güçlü hissediyorsun. Zombilere karşı olan mücadelen de daha heyecanlı hale geliyor. Yani sadece hayatta kalmakla kalmıyorsun, aynı zamanda sürekli bir gelişim içindesin. Her anı dolu dolu yaşamak için kesinlikle denemelisin!
Hikaye modları da oldukça tatmin edici. Her bir bölümde farklı bir hayatta kalma hikayesi var ve bu hikayeler, o anı daha da anlamlı kılıyor. Zombilerle savaşırken bir yandan hikâyeye de dalmak, o atmosferi daha da yoğun hale getiriyor. Kısacası, bu oyunda hem aksiyon hem de hikaye anlatımı güzel bir denge yakalamışlar.
Silah yükseltmeleri ve karakter gelişimi ise oyunun derinliğini artırıyor. Daha güçlü silahlar ve yeni yetenekler açtıkça, kendini daha da güçlü hissediyorsun. Zombilere karşı olan mücadelen de daha heyecanlı hale geliyor. Yani sadece hayatta kalmakla kalmıyorsun, aynı zamanda sürekli bir gelişim içindesin. Her anı dolu dolu yaşamak için kesinlikle denemelisin!
- Tür: Aksiyon, Oyun, Yıldız Oyunlar
- Platform: PC
- Boyut: 72.65 GB
- Crack: v20260618
- Tarih: 16 Nisan 2019
- Kaynak: Public
- Dil: İngilizce
Minimum Sistem Gereksinimleri: İşletim Sistemi: Windows 7 ve üstü İşlemci: Core i3-3220/AMD A10-5700 Bellek: 8 GB Depolama: 35 GB kullanılabilir alan Ekran Kartı: GF650Ti/ Intel 630/ Radeon HD 5870 Önerilen Sistem Gereksinimleri: İşletim Sistemi: 64 bit Windows 10, DX11 İşlemci: Intel i7 3.5GHz / AMD FX 9590 Bellek: 16 GB Depolama: 35 GB kullanılabilir alan Ekran Kartı: GeForce GTX 960 / Radeon R9 280
İçeriği görüntülemek Ve İndirebilmek için Giriş yapın veya Kayıt olun.