Wrap House Simulator

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
wrap-house-simulator-1f7f.jpg

Wrap House Simulator, dürüm yapma sanatını keşfetmek isteyenler için harika bir deneyim sunuyor. İlk başta küçük bir dükkânda başlıyorsun ama zamanla işlerini büyütüp lezzetli dürümler hazırlayarak prestij kazanıyorsun. Müşterilerin sabırsız ve her an yeni soslar, etler ya da malzemeler istiyor. Arkadaşlarınla birlikte oynarken, kim daha iyi dürüm yapacak diye birbirinize meydan okumak oldukça eğlenceli. İster tek başına, ister arkadaşlarınla takım oluşturarak, dürüm imparatorluğu kurma yolunda ilerlersin.

Oyun mekanikleri oldukça akıcı. Etleri doğrayıp ızgarada pişirmek, ardından onları mükemmel bir şekilde dürümlemek gerçekten keyifli. Her bir müşterinin isteklerini karşılamak, zaman yönetimini de zorlaştırıyor ama bu da oyunun heyecanını artırıyor. Dürümcünü özelleştirmek için harika dekorasyon seçenekleri var. Otantik ve modern tasarımlar ile iç mekanını dilediğin gibi şekillendirebilirsin. Her yeni malzeme ve yükseltme ile restoranın daha da göz alıcı hale geliyor.

Wrap House Simulator, sadece bir simülasyon değil; aynı zamanda dostlarınla birlikte eğlenebileceğin bir oyun. Eğlenceli ve bağımlılık yapıcı bir deneyim sunan bu yapım, dürüm yapma becerilerini geliştirmek ve mutfak savaşları yapmak için mükemmel bir fırsat. Eğer sen de lezzetli dürümlerin peşindeysen, bu oyun kesinlikle senin için! İyi oyunlar!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Oyun, Basit Eğlence, Online Oyunlar, Simulasyon, Türkçe Oyunlar
  • Platform: PC
  • Boyut: 3.59 GB
  • Crack: TENOKE
  • Tarih: 29 Mayıs 2025
  • Dil: Türkçe

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 64bit or newer İşlemci: i7 6700k / RYZEN 5 1500X Bellek: 8 GB RAM Ekran Kartı: Nvidia GTX 1060 6GB or equivalent DirectX: Sürüm 12 Depolama: 5 GB kullanılabilir alan İlave Notlar: SSD recommended
Önerilen: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 64bit or newer İşlemci: Intel® i5-8700k / AMD Ryzen 5 3600X equivalent or greater Bellek: 16 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA RTX 2070 8GB or equivalent DirectX: Sürüm 12 Depolama: 5 GB kullanılabilir alan İlave Notlar: SSD recommended

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
wrap-house-simulator-ss-0-1304.jpg
wrap-house-simulator-ss-1-0e9c.jpg
wrap-house-simulator-ss-2-1b5e.jpg
wrap-house-simulator-ss-3-cc6b.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png