Wreck Runners

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
wreck-runners-3f96.jpg

Wreck Runners, Trustwell Corporation tarafından yönlendirilen bir koşucu ekibiyle başlıyor ve bu durumda eğlencenin dozunu artırmak için biraz tuhaf bir neşe katıyor. Sisin içinde kaybolmuş değerli eşyaları kurtarmak için yola çıkıyoruz ama işler sandığımız kadar kolay değil. Her koşu, yeni bir macera ve her seferinde bambaşka bir ortam sunuyor. Özellikle sisin derinliklerinde gizlenen tehlikeleri keşfederken, gerilim ve heyecan tavan yapıyor. Arkadaşlarınla birlikte bu keşifleri yapmak, olası her duruma karşı bir plan yapmayı gerektiriyor.

Hurdacı aracımız ORCA ile hem karada hem de suda rahatça dolaşırken, etrafımızda sürekli bir parçalanma ve kaos hâkim. Fizik güdümlü mekanikler, her fırlatma ve yakalama sırasında ekstra bir gerçekçilik katıyor. Bu sırada birbirimizin hayatta kalmasını sağlamaya çalışmak, hem stratejik düşünmeyi hem de takım ruhunu ön plana çıkarıyor.

Kurtardığınız paraları biriktirip daha iyi ekipmanlar almak, yükseltmeler yapmak ve yeni kozmetikler edinmek, oyunun ilerleyişinde önemli bir rol oynuyor. Ancak bu süreçte, her koşunun farklı dinamiklere sahip olması, her defasında yeni bir deneyim yaşamamıza olanak tanıyor. Her seferinde ne tür ganimetlerle karşılaşacağımızı bilememek, oyunun heyecanını artırıyor.

Sonuç olarak, Wreck Runners gerçekten keyifli ve sürükleyici bir deneyim sunuyor. Arkadaşlarınla birlikte bu sisli maceraya atılmak istersen, kesinlikle şans vermen gereken bir oyun. Her koşu, sürprizlerle dolu ve her anı unutulmaz kılıyor.​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Açık Dünya Oyunları, Aksiyon, Bağımsız Yapımcı, Korku, Macera, Oyun
  • Platform: PC
  • Boyut: 6.35 GB
  • Crack: P2P
  • Tarih: 16 Temmuz 2026
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10 Mayıs 2019 64-bit
  • İşlemci: Intel Core i5-12600K veya AMD Ryzen 5 7600X