Wreckreation

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
wreckreation-38ee.jpg

Wreckreation, tam anlamıyla yarış oyunları dünyasında devrim niteliğinde bir deneyim sunuyor. Açık dünya ve yaratıcılığın birleşimi, seni kendi MixWorld'ünde özgürce dolaşmaya, tasarımlar yapmaya ve arkadaşlarınla birlikte eğlenmeye davet ediyor. 400 kilometrekarelik devasa bir alan, keşfedilecek ve yarışılacak sayısız pist ile dolup taşıyor. Üstelik, kendi pistlerini tasarlamak da cabası! Hayallerindeki yarış parkurunu yaratmak, onu arkadaşlarınla paylaşmak ve sonra da o parkurda hızlıca yarışmak harika bir his, değil mi?

Three Fields Entertainment, yılların deneyimiyle bu projeye imza atmış ve başarılı bir şekilde hem nostaljik yarış oyunlarının ruhunu yakalamış hem de modern oyun dünyasının dinamiklerini entegre etmiş. Kaza yapma olasılığı yüksek olan, eğlenceli ve bir o kadar da kaotik bir atmosfer var. Arkadaşlarınla bir araya geldiğinde, asıl amacın sadece yarışı kazanmak değil, aynı zamanda en komik anları üretmek olabilir.

MixWorld ortamında, arkadaşlarınla beraber tasarladığın pistlerde oynamak, yeni oyun modları yaratmak ve birbirinize meydan okumak, zaten bu oyunun ruhunu oluşturuyor. Geliştiricilerin sunduğu yaratıcı olanaklar ile kendi hayal gücünü zorlayarak yarış deneyimini bambaşka bir seviyeye taşıyabilirsin. Wreckreation, kesinlikle tek başına da oynanabilir ama arkadaşlarla birlikte daha da eğlenceli hale geliyor. Hadi, elini cebine at ve bu yarışı kaçırma!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Oyun, Aksiyon, Yarış
  • Platform: PC
  • Boyut: 36.71 GB
  • Crack: v1.7.0.153795
  • Tarih: 28 Ekim 2025
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 or 11 (64 bit) İşlemci: AMD Ryzen 3 3100 / Core i3-8100 Bellek: 8 GB RAM Ekran Kartı: GeForce GTX 1060 (6GB) / Radeon RX 580 (8GB) DirectX: Sürüm 12 Depolama: 60 GB kullanılabilir alan
Önerilen: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 or 11 (64 bit) İşlemci: Ryzen 5 1600X / Core i5-8600K Bellek: 16 GB RAM Ekran Kartı: GeForce GTX 1070 / Radeon RX 5700XT / ARC B580

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
wreckreation-ss-0-9785.jpg
wreckreation-ss-1-6cca.jpg
wreckreation-ss-2-1eca.jpg
wreckreation-ss-3-2e6e.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
8,486