- İlgi Alanı
- Diğer
WW2 Rebuilder, 2. Dünya Savaşı'nın yıkıcı etkilerinden sonra yeniden inşa etme üzerine kurulu bir simülasyon. Hani bazı oyunlar vardır, seni alır ve içine sokar? İşte bu oyun da tam olarak öyle! Yıl 1945, savaşın izlerini silmek için yola koyuluyorsun. Bir çekiç ve bir hırslı yürekle başlıyorsun macerana. Her sokakta, her binada bir hikaye var ve sen bu hikayeleri yeniden yazma şansına sahipsin.
Binaları onarmak ve sokakları yeniden hayata döndürmek için kaynak toplamak hiç bu kadar keyifli olmamıştı. Bir buldozerle molozları temizlemek veya bir vinçle yüksek binaların çatısını onarmak, gerçekten tatmin edici bir deneyim sunuyor. Oyun, hem eğlenceli hem de öğretici bir yolculuk vadediyor. Gerçekten o dönemin atmosferine bürünmek için, İngiltere, Almanya ve Fransa'nın sokaklarında dolaşırken, o dönemin insanlarıyla etkileşime geçmek oldukça etkileyici.
Ve tabii ki, her şeyin yanında bir dekorasyon kısmı da var. Evet, evet, senin yaratıcılığın burada devreye giriyor. Yıkılan binaların yeni yüzlerini tasarlarken, hem estetik hem de işlevsel düşünmek zorundasın. Hatta bazen aklıma, "Bir mimar gibi düşünsem nasıl olurdu?" diye soruyorum. Sonuç olarak, savaşın getirdiği yıkımın ardından, yeni bir başlangıç yapma hissi gerçekten harika bir deneyim sunuyor. Eğer bir şeyleri onarmaktan ve yaratmaktan hoşlanıyorsan, bu oyun tam senlik!
Binaları onarmak ve sokakları yeniden hayata döndürmek için kaynak toplamak hiç bu kadar keyifli olmamıştı. Bir buldozerle molozları temizlemek veya bir vinçle yüksek binaların çatısını onarmak, gerçekten tatmin edici bir deneyim sunuyor. Oyun, hem eğlenceli hem de öğretici bir yolculuk vadediyor. Gerçekten o dönemin atmosferine bürünmek için, İngiltere, Almanya ve Fransa'nın sokaklarında dolaşırken, o dönemin insanlarıyla etkileşime geçmek oldukça etkileyici.
Ve tabii ki, her şeyin yanında bir dekorasyon kısmı da var. Evet, evet, senin yaratıcılığın burada devreye giriyor. Yıkılan binaların yeni yüzlerini tasarlarken, hem estetik hem de işlevsel düşünmek zorundasın. Hatta bazen aklıma, "Bir mimar gibi düşünsem nasıl olurdu?" diye soruyorum. Sonuç olarak, savaşın getirdiği yıkımın ardından, yeni bir başlangıç yapma hissi gerçekten harika bir deneyim sunuyor. Eğer bir şeyleri onarmaktan ve yaratmaktan hoşlanıyorsan, bu oyun tam senlik!
- Tür: Basit Eğlence, Macera, Oyun, Simulasyon
- Platform: PC
- Boyut: 41.62 GB
- Crack: v20260119
- Tarih: 16 Ocak 2023
- Dil: İngilizce
MINIMUM: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 (64-bit OS required) İşlemci: Intel Core i3-9100 / AMD Ryzen 3 2300X Bellek: 8 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce® GTX 1050 Ti / AMD Radeon™ RX 560 (4GB VRAM) DirectX: Sürüm 12 Depolama: 36 GB kullanılabilir alan İlave Notlar: System Requirements subject to change as development continues
ÖNERİLEN: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 (64-bit OS required) İşlemci: AMD / Intel CPU running at 3.6 GHz or higher: AMD Ryzen 5 3600X or Intel i5-8600K or newer Bellek: 16 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce RTX™ 2060 6GB or AMD RX Vega 56 8GB or newer DirectX: Sürüm 12 Depolama: 36 GB kullanılabilir alan İlave Notlar: System Requirements subject to change as development continues
İçeriği görüntülemek Ve İndirebilmek için Giriş yapın veya Kayıt olun.