- İlgi Alanı
- Diğer
Yet Another Incremental Game (but this time about coding) ile tanıştığımda açıkçası biraz kafam karışmıştı. Hani, kodlama bilmiyorum ama merakla başladım ve birden kendimi klavyede karakterler oluştururken buldum. Başlangıçta basit gibi görünse de, işin içine girince anlıyorsunuz ki bu oyun, tam da hayatın ta kendisi. Kodlamaya dair hiçbir bilgiye sahip olmadan, bir yapay zeka ordusunu yönlendirmek, hataları düzeltmek ve sürekli bir artış sağlamak gerçekten ilginç bir deneyim sunuyor.
Oyun, dosya gönderme mekanizmasıyla başlıyor ve zamanla karmaşık hale geliyor. Klavyenizi kullanarak karakterler oluştururken, bir yandan da yapay zeka temsilcilerinizi işe alıyorsunuz. Her biri farklı görevler üstleniyor; biri dosyalar yaratırken diğeri hataları avlıyor. Hız aşırtma yapmaya başladığınızda ise işin rengi tamamen değişiyor. Bitlerinizi harcayarak daha hızlı ilerlemek, bir anda sizi çok daha ileriye taşıyor. Hızla gelişen yapılar ve beceri ağaçları, tam anlamıyla bağımlılık yapıcı bir hale geliyor.
Oyun akışında, istemci projeleri gönderip, dosyaların birbiri ardına gönderilmesini izlemek oldukça tatmin edici. Her şeyin mırıldanarak çalıştığı bir ortamda, gerçekten de başka bir şey yaparken bile her şeyin yolunda gittiğini görmek insanı mutlu ediyor. Sonuçta, gerçek çalışmanın başladığı yer burası diyorum ve bu da beni daha da hırslandırıyor.
Prestige özelliği de ayrı bir tat katıyor. İlerlemeyi silip kalıcı çarpanlar elde etmek, sürekli olarak daha hızlı yeniden başlama isteği uyandırıyor. Kısacası, Yet Another Incremental Game, basit gibi görünse de içindeki derinlik ve mekanikler sayesinde saatlerin nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz. Eğer incremental oyunları seviyorsanız, bu oyun tam size göre!
Oyun, dosya gönderme mekanizmasıyla başlıyor ve zamanla karmaşık hale geliyor. Klavyenizi kullanarak karakterler oluştururken, bir yandan da yapay zeka temsilcilerinizi işe alıyorsunuz. Her biri farklı görevler üstleniyor; biri dosyalar yaratırken diğeri hataları avlıyor. Hız aşırtma yapmaya başladığınızda ise işin rengi tamamen değişiyor. Bitlerinizi harcayarak daha hızlı ilerlemek, bir anda sizi çok daha ileriye taşıyor. Hızla gelişen yapılar ve beceri ağaçları, tam anlamıyla bağımlılık yapıcı bir hale geliyor.
Oyun akışında, istemci projeleri gönderip, dosyaların birbiri ardına gönderilmesini izlemek oldukça tatmin edici. Her şeyin mırıldanarak çalıştığı bir ortamda, gerçekten de başka bir şey yaparken bile her şeyin yolunda gittiğini görmek insanı mutlu ediyor. Sonuçta, gerçek çalışmanın başladığı yer burası diyorum ve bu da beni daha da hırslandırıyor.
Prestige özelliği de ayrı bir tat katıyor. İlerlemeyi silip kalıcı çarpanlar elde etmek, sürekli olarak daha hızlı yeniden başlama isteği uyandırıyor. Kısacası, Yet Another Incremental Game, basit gibi görünse de içindeki derinlik ve mekanikler sayesinde saatlerin nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz. Eğer incremental oyunları seviyorsanız, bu oyun tam size göre!
- Tür: Aksiyon, Bağımsız Yapımcı, Basit Eğlence, Erken Erişim, Macera, Oyun, Simulasyon
- Platform: PC
- Boyut: 130.19 MB
- Crack: EARLY ACCESS
- Tarih: 14 Temmuz 2026
- Dil: İngilizce
Minimum:
Önerilen:
- İşletim Sistemi: Windows 3.1
- İşlemci: Bir tane olması daha iyi, evet.
- Ekran Kartı: Nvidia 7090 TI süper maksimum
- Ses Kartı: Ses ? Biraz koyarsam onu devre dışı bırakacağını biliyorum.
- VR Desteği: Bu oyunu VR'de denediniz mi?
- İşletim Sistemi: MS-DOS
- İşlemci: Daha iyi Ghz brrrrr'a gidiyor
- Ekran Kartı: Nvidia 7090 TI süper maksimum
- Ses Kartı: Şimdilik yapmayacağım, ancak bir sonraki oyun olacak
- VR Desteği: Bunu VR'da mutlaka denemelisiniz.
İçeriği görüntülemek Ve İndirebilmek için Giriş yapın veya Kayıt olun.