- İlgi Alanı
- Diğer
Ys X: Proud Nordics, bana kalırsa her şeyin bir arada sunulduğu harika bir macera. Oyun, genç kızıl saçlı maceracı Adol ve gururlu Norman Karja'nın ölümsüz Griegr’a karşı verdikleri savaşı anlatıyor. Denizde yaşanan o gergin başlangıç, beni hemen içine çekti. Atmosfer o kadar güzel ki, sanki gerçekten o deniz yolculuğunun içindeymişim gibi hissettim. Grafiklerin geliştirilmesi, her detayı o kadar canlı ve etkileyici kılmış ki, gözlerim bayram etti.
Bir de yeni mekanikler var! Mana Hold yeteneği, dünyayı manipüle etme konusunda harika bir ekleme olmuş. Öland Adası’nda gezindikçe, karşınıza çıkan yeni zorluklar sizi sürekli tetikte tutuyor. O kadar keyifli ki, Muspelheim’daki zindan maceraları adeta birer bulmaca gibi. Kalkan Kardeşler Canute ve Astrid ile birlikte bu adanın derinliklerine inmek, gerçekten unutulmaz bir deneyim sunuyor.
Her şeyin yanı sıra, oyun sadece dövüş mekaniğiyle değil, aynı zamanda hikaye anlatımıyla da ön plana çıkıyor. Kendi mürettebatını kurmak, arkadaşlarınla birlikte düşmanları alt etmek, bir maceranın en heyecan verici kısımlarından biri. Özellikle, bu hikaye ögelerinin nasıl harmanlandığını görmek beni fazlasıyla etkiledi. Eğer aksiyon, macera ve biraz da RPG seviyorsan, bu oyunu kaçırma derim! Oyun dünyasında kaybolmaya hazır ol!
Bir de yeni mekanikler var! Mana Hold yeteneği, dünyayı manipüle etme konusunda harika bir ekleme olmuş. Öland Adası’nda gezindikçe, karşınıza çıkan yeni zorluklar sizi sürekli tetikte tutuyor. O kadar keyifli ki, Muspelheim’daki zindan maceraları adeta birer bulmaca gibi. Kalkan Kardeşler Canute ve Astrid ile birlikte bu adanın derinliklerine inmek, gerçekten unutulmaz bir deneyim sunuyor.
Her şeyin yanı sıra, oyun sadece dövüş mekaniğiyle değil, aynı zamanda hikaye anlatımıyla da ön plana çıkıyor. Kendi mürettebatını kurmak, arkadaşlarınla birlikte düşmanları alt etmek, bir maceranın en heyecan verici kısımlarından biri. Özellikle, bu hikaye ögelerinin nasıl harmanlandığını görmek beni fazlasıyla etkiledi. Eğer aksiyon, macera ve biraz da RPG seviyorsan, bu oyunu kaçırma derim! Oyun dünyasında kaybolmaya hazır ol!
- Tür: Açık Dünya Oyunları, Aksiyon, Macera, Oyun, RPG
- Platform: PC
- Boyut: 7.55 GB
- Crack: Son Sürüm
- Tarih: 20 Şubat 2026
- Dil: İngilizce
Minimum:
Önerilen:
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10/11
- İşlemci: AMD Ryzen 5 1600
- Bellek: 8 GB RAM
- Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1050
- DirectX: Sürüm 11
- Depolama: 8 GB kullanılabilir alan
- Ek Notlar: Ayarlar: 1080p, 60 FPS, Performans Grafik Profili
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10/11
- İşlemci: Intel Core i5-10400
- Bellek: 16GB RAM
- Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1650
- DirectX: Sürüm 11
- Depolama: 8 GB kullanılabilir alan
- Ek Notlar: Ayarlar: 1440p, 60 FPS, Yüksek Grafik Profili
İçeriği görüntülemek Ve İndirebilmek için Giriş yapın veya Kayıt olun.