ZEPHON

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
zephon-c66b.jpg

Zephon, beni gerçekten içine çeken bir deneyim sundu. Korku ve simulasyon unsurlarını harmanlayarak, kıyamet sonrası bir dünyada hayatta kalmak için neler yapabileceğimizi sorguluyor. Oyun, atmosferiyle hemen dikkatimi çekti; her köşede gizem ve tehlike var. Deforme olmuş ormanlar ve çürümüş askeri robotlar arasında ilerlerken, her adımda gerilimi hissediyorsun. Bu arada, mekaniklerin oldukça akıcı olduğunu da söylemeliyim. Sıra tabanlı savaş sisteminde stratejik düşünmek zorundasın; bu da oyunun derinliğini artırıyor. Müttefikleri toplamak ve akıllıca hamleler yapmak, galip gelmenin anahtarı.

Hikaye anlatımı oldukça etkileyici. Uzaylıların ve mutasyona uğramış yaratıkların arasında kaybolmuş bir insanlık hali var. Dallanan anlatı görevleri sayesinde, seçimlerin sonuçlarıyla yüzleşmek zorundasın. Bu da sana her seferinde yeni bir deneyim sunuyor. Oyun sırasında yaşadığım gerilim ve belirsizlik, beni sürekli olarak ekrana kilitledi.

Arkadaşlarla birlikte oynarken, strateji belirlemek ve birlikte hareket etmek gerçekten keyifli. Her karakterin farklı yetenekleri var, bu da takım oyununu daha zengin hale getiriyor. Kendi hikayeni şekillendirmek için yapman gereken seçimler, oyunun ilerleyişini etkiliyor ve her seferinde farklı bir sonuca ulaşabilirsin.

Zephon, korku unsurları ve stratejik derinliğiyle beni etkiledi. Eğer kıyamet sonrası dünyalarda hayatta kalma, strateji oluşturma ve zorlu seçimlerle karşılaşma deneyimi arıyorsan, bu oyunu kesinlikle denemelisin.​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Oyun, Korku, Online Oyunlar, Simulasyon, Strateji
  • Platform: PC
  • Boyut: 2.04 GB
  • Crack: TENOKE
  • Tarih: 8 Kasım 2024
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 İşlemci: Intel Core i3 / AMD Ryzen 3 Bellek: 8 GB RAM Ekran Kartı: Vulkan support with 2 GB VRAM (Nvidia GeForce 10 series / AMD Radeon 400 series) Depolama: 8 GB kullanılabilir alan
Önerilen: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 11 İşlemci: Intel Core i5 / AMD Ryzen 5 Bellek: 16 GB RAM Ekran Kartı: Vulkan support with 4 GB VRAM (Nvidia GeForce 16 series / AMD Radeon RX 5000 series) Depolama: 8 GB kullanılabilir alan

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
zephon-ss-0-8c70.jpg
zephon-ss-1-ed86.jpg
zephon-ss-2-3e32.jpg
zephon-ss-3-0828.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
8,414