ZeroSpace

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
zerospace-c828.jpg

ZeroSpace, beni uzayda bir savaşın içine sürükleyen ve her kararımın galaksinin kaderini etkilediği bir deneyim sundu. Orion sektörü, her biri ölümüne savaşa hazır uzaylı gruplarla dolup taşıyor ve bu kaotik ortamda doğru stratejiyi bulmak büyük bir meydan okuma. Oyunun mekanikleri, hem çatışma hem de kaynak yönetimi açısından derinlemesine bir strateji sunuyor. Yörünge silahları ve nükleer saldırılar gibi çeşitli seçeneklerle düşmanları ortadan kaldırmak hiç bu kadar tatmin edici olmamıştı!

Karakter olarak Muhafız Komutanı Aster’i oynarken, insanlığın yıldızlar arasındaki yerini korumak için zor seçimler yapmam gerekti. Siyasi çalkantılar, düşmanlarım ve müttefiklerim arasındaki dengeyi bulmak için sürekli bir mücadele içinde olmamı sağladı. Oyunun sunduğu sinematik deneyim, her savaşın ardından yaşanan gerilimi ve zaferin tatmini mükemmel şekilde yansıtıyor. Kendi mürettebatımı oluşturmak ve onları eğitmek, savaş alanında sağladığım avantajlarla birleşince, her savaşın farklı bir taktiksel yaklaşım gerektirmesi harika bir hissiyat yaratıyor.

Arkadaşlarla oynarken, birlikte stratejiler geliştirmek ve büyük ölçekli çatışmalara katılmak, deneyimi daha da eğlenceli hale getiriyor. Tek başıma oynarken bile, düşmanları alt etmek için her zaman bir yol bulmam gerekti. Farklı gruplar ve stratejik inşaat araçlarıyla oyun, tekrar oynanabilirlik konusunda müthiş bir potansiyele sahip. Eğer derin bir RPG deneyimi arıyorsanız ve uzayda savaşmanın heyecanını yaşamak istiyorsanız, ZeroSpace tam size göre!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Aksiyon, Bağımsız Yapımcı, Erken Erişim, Hayatta Kalma Oyunları, Macera, Oyun, RPG, Simulasyon, Strateji
  • Platform: PC
  • Boyut: 49.97 GB
  • Crack: Son Sürüm
  • Tarih: 20 Temmuz 2026
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10
  • İşlemci: AMD / Intel CPU, 4 Çekirdek 3 Ghz
  • Bellek: 16GB RAM
  • Ekran Kartı: Nvidia 1080 Ti veya RX 5700