Zoochosis

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
zoochosis-241b.jpg

Zoochosis, ilk vardiyanızda sizi bir hayvanat bahçesinin karanlık sırlarıyla yüzleştiriyor. Nöbetçi hayvan bakıcısı olarak, enfekte hayvanları kurtarma görevine atıldığınızda, o atmosferi hissedebiliyorsunuz. Hayvanlarla etkileşimde bulunmak, onlara yemek hazırlamak ve kafeslerini temizlemek gibi günlük görevlerden, hayvanların kurtarılması için aşı geliştirmeye kadar oldukça geniş bir yelpazede aktif rol alıyorsunuz. Her seçim, sadece hayvanların kaderini değil, aynı zamanda sizin hayatta kalma şansınızı da etkiliyor. Bu noktada, stratejik düşünmek ve dikkatli seçimler yapmak şart.

Oyun, seçimlerin sonuçlarına dayalı birçok farklı son barındırdığı için her oynayışınızda farklı bir deneyim yaşıyorsunuz. Kimi zaman bir hayvanı kurtarmak için risk almanız gerekebilir ve bu da sizi oldukça gerilimin içine sokuyor. Görsel atmosferi ve ses tasarımı, kendinizi gerçekten o hayvanat bahçesinde gibi hissettiriyor. Mutant hayvanların tehditkar duruşları, seçimlerinizi yaparken sürekli bir stres unsuru olarak karşınıza çıkıyor.

Etkileşimli yapısı sayesinde, hayvanlarla kurduğunuz bağ ve onlara yardım etme isteği oldukça güçlü. Ancak, bu bağın yanına getirdiği sorumluluk da büyük. Enfeksiyonun nedenini araştırmak ve aşı geliştirmek için kafa yormak, bir bakıma hayvanların yaşamı için savaşa katılmak demek. Her kararınız, sizi farklı bir sona götürüyor, bu da yeniden oynanabilirliği oldukça artırıyor. Eğer strateji ve etkileşimli simülasyon oyunlarını seviyorsanız, Zoochosis’a bir göz atmanızı tavsiye ederim. Unutmayın, bu oyun sadece bir hayvanat bahçesi değil, aynı zamanda bir hayatta kalma mücadelesi.

Bir hayvan bakıcısı olarak hayvanların hayatına dokunmak ve onları kurtarmak için yaptığınız seçimler, sizi düşündürmeye ve sorgulatmaya sevk ediyor. Bu yüzden kendinizi hayvanat bahçesinin sırlarına kaptırırken, heyecan dolu anlar yaşayacaksınız. Hadi, hayvanları kurtarmak için ilk adımı atın ve bu karanlık hikayeyi çözün!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Oyun, Aksiyon, Korku, Macera, Simulasyon, Türkçe Oyunlar
  • Platform: PC
  • Boyut: 8.98 GB
  • Crack: v3.0.0
  • Tarih: 30 Eylül 2024
  • Dil: Türkçe

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 (64 bit) İşlemci: Intel Core i3-6100/ Ryzen 3 3200 Bellek: 8 GB RAM Ekran Kartı: AMD RX 570/ GTX 1050 DirectX: Sürüm 11 Depolama: 10 GB kullanılabilir alan Ses Kartı: Integrated or dedicated DirectX 9 compatible soundcard
Önerilen: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 (64 bit) İşlemci: Core i7-8700K /Ryzen 5 3600X Bellek: 16 GB RAM Ekran Kartı: RTX 3050/ AMD 5600xt DirectX: Sürüm 12 Depolama: 10 GB kullanılabilir alan Ses Kartı: Integrated or dedicated DirectX 9 compatible soundcard

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
zoochosis-ss-0-7ac5.jpg
zoochosis-ss-1-1f6d.jpg
zoochosis-ss-2-7380.jpg
zoochosis-ss-3-225c.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
8,486