Zort

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
zort-5370.jpg

Zort, korku severler için gerçekten eğlenceli bir hayatta kalma deneyimi sunuyor. Arkadaşlarla oynamanın getirdiği keyfi bir kenara koyarsak, oyunun atmosferi ve sunduğu mekanikler oldukça etkileyici. Düşünün, karanlık bir haritada ilerlerken, bir anda arkanızda bir yaratığın hışırtısını duyduğunuzda yaşadığınız gerilimi tarif etmek zor. Etrafta bir şeyler toplarken, aynı zamanda ölümcül tuzaklara ve yaratıklara dikkat etmeniz gerekirken, bu gerilim katlanarak artıyor. Arkadaşlarınızla birlikte oynamak bu korkuyu daha da derinleştiriyor. Sesli sohbet özelliği sayesinde arkadaşlarınızla strateji oluşturmak ve anlık iletişim kurmak, oyunun heyecanını artırıyor.

Beni en çok etkileyen, oyunun sunduğu akıl sağlığı sistemi oldu. Çevresel faktörler ve korku dolu anlar, ruh sağlığınızı etkiliyor ve bu da oyunun dinamiklerini bambaşka bir boyuta taşıyor. Haritadaki yaratıkları alt etmek, eşyaları toplamak ve hayatta kalmak için sürekli bir çaba içinde oluyorsunuz. Her seviyede farklı zorluklarla karşılaşmak, keşfetmeye ve oynamaya yönelik bir istek uyandırıyor.

Eğlenceli mini oyunlar ve yaratıklarla dolu haritalarda kaybolmak, Zort'un sunduğu deneyimi zenginleştiriyor. Bu oyunu deneyimlemek için mutlaka arkadaşlarınızı davet edin, çünkü 4 kişilik bir grup ile oynamak, hem korkuyu hem de eğlenceyi katlıyor. Kısacası, Zort, gerilimi ve arkadaşlık bağlarını mükemmel bir şekilde harmanlayan bir yapım. Eğer korku oyunları hoşunuza gidiyorsa, bu oyunu kesinlikle denemelisiniz!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Aksiyon, Bağımsız Yapımcı, Erken Erişim, FPS, Korku, Macera, Online Oyunlar, Oyun, Türkçe Oyunlar
  • Platform: PC
  • Boyut: 2.98 GB
  • Crack: Online-Fix
  • Tarih: 7 Aralık 2024
  • Dil: Türkçe

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10
  • İşlemci: Intel Core i5-7400 CPU @ 3.00GHz
  • Bellek: 5 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1660 Süper