Age of Mythology Retold

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
age-of-mythology-retold-7863.jpg

Age of Mythology: Retold, beni tam anlamıyla büyüledi. Bir strateji oyunu olarak efsanevi unsurları modern grafiklerle harmanlaması gerçekten harika. Tanrıları çağırmak, düşmanları ezmek için güçlü güçler kullanmak, Kentaurlar ve Troller gibi mitolojik canavarları serbest bırakmak gibi unsurlar, oyunun dinamiklerini oldukça zenginleştiriyor. Efsanevi bir evrende 50 görevlik bir harekata atılmak, her seferinde yeni bir macera sunuyor. Truva duvarlarını kuşatmak veya Mısır'ın gizemlerini keşfetmek, heyecan verici bir deneyim sunuyor.

Oyun, hem eski hem de yeni oyuncular için çok iyi düşünülmüş. Eğer eski Age of Mythology hayranıysanız, nostalji rüzgarları estirirken yeni mekanikleri de öğrenmek oldukça eğlenceli. Arkadaşlarla birlikte Tanrıların Arenası'nda mücadele etmek harika bir sosyal deneyim sunuyor. Gerçekten de ekip arkadaşlarınızla birlikte strateji oluşturmak, oyunun en eğlenceli kısımlarından biri haline geliyor. Görseller, hem etkileyici hem de atmosferik bir his uyandırıyor.

Bütün bu unsurlar bir araya geldiğinde, Age of Mythology: Retold, strateji oyunları arasında kesinlikle öne çıkıyor. Mitolojik bir evrende hayal gücünüzü kullanarak düşmanlarınızı alt etmek ve tanrıların güçlerini yanınıza almak gerçekten çok tatmin edici. Eğer mitolojiye ilginiz varsa, bu oyun tam size göre! Strateji ve yaratıcılığınızı bir araya getireceğiniz bu muazzam deneyimi kaçırmayın!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Oyun, Aksiyon, Strateji, Türkçe Oyunlar
  • Platform: PC
  • Boyut: 35.54 GB
  • Crack: v100.19.17020.0
  • Tarih: 4 Eylül 2024
  • Dil: Türkçe

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 64bit İşlemci: Intel® i3-4130 or AMD FX 4350 at 2.4GHZ+ with 2 cores / 4 threads and AVX support Bellek: 8 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce® GTX 645 or AMD Radeon™ Vega 8 or Intel® Iris Graphics 550 or better DirectX: Sürüm 12 Depolama: 25 GB kullanılabilir alan
Önerilen: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 64bit İşlemci: 3.6 Ghz i5 or greater or AMD equivalent and AVX support Bellek: 16 GB RAM Ekran Kartı: Nvidia® GeForce® GTX 970 or AMD Radeon™ RX 570 or better DirectX: Sürüm 12 Depolama: 25 GB kullanılabilir alan

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
age-of-mythology-retold-ss-0-afca.jpg
age-of-mythology-retold-ss-1-1167.jpg
age-of-mythology-retold-ss-2-c1d7.jpg
age-of-mythology-retold-ss-3-7445.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png