Agreeee

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
agreeee-af99.jpg

Agreeee, ilk başta biraz kafa karıştırıcı olabilir ama aslında tam bir zihin egzersizi. Oyun, sıradan bir kabul ekranından çok daha fazlasını sunuyor. Hileli kontroller ve yanıltıcı düğmelerle dolu bir dünya var karşınızda. Bazen kafanızı karıştıracak şeyler bulabilirsin, mesela kabul et düğmesine ulaşmak için bazı tuhaf şifreleri çözmen gerekecek. Bu, kesinlikle sıradan bir oyun deneyiminden uzak, biraz da eğlenceli bir zorluk sunuyor.

Hizmet şartları kısmı, oyunun bel kemiğini oluşturuyor. Oyunu oynamaya başlamadan önce bu sözleşmeyi kabul etmenin ne kadar kritik olduğunu anlamak, oyuncunun dikkatini çekiyor. Ama orada takılıp kalmamanız için şunu hatırlatmak lazım; bu, bir tür eğlenceli zorluk, gerçek bir hukuki geçerliliği yok. Yani, burada eğlenmek için varız, değil mi?

Oyunun atmosferi, biraz absürt, biraz da mizahi bir şekilde sunulmuş. Kalp Hızlandırıcı Aksiyon Oyununu henüz tamamlamadıysan, hızlı süreyi yakalamak için bir rekabet ortamı var. Bu da, hem tek başınıza hem de arkadaşlarınızla yarışabileceğiniz bir eğlence unsuru yaratıyor. Ayrıca, bu tür rekabetler, oyun deneyimini daha da eğlenceli hale getiriyor.

Sonuç olarak, Agreeee, sıradan bir oyun deneyimi bekleyenler için değil, zihin açıcı ve eğlenceli bir şeyler arayanlar için mükemmel. Oyun mekaniği ve sunumu, gerçekten de yaratıcı bir yaklaşım sergiliyor ve bu da onu diğerlerinden ayırıyor. Eğer farklı bir şey denemek istersen, bu oyunu mutlaka denemelisin!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Aksiyon, Bağımsız Yapımcı, Korku, Oyun, Türkçe Oyunlar
  • Platform: PC
  • Boyut: 68.36 MB
  • Crack: GOLDBERG
  • Tarih: 4 Aralık 2025
  • Dil: Türkçe

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi *: Microsoft Windows® 8.1/10 (64bit)
  • İşlemci: Intel i5+
  • Bellek: 2 GB RAM
  • Depolama: 500 MB kullanılabilir alan
Önerilen:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
agreeee-ss-0-50a0.jpg
agreeee-ss-1-f467.jpg
agreeee-ss-2-a9f3.jpg
agreeee-ss-3-7696.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png