Alien Rogue Incursion Evolved Edition

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
alien-rogue-incursion-evolved-edition-793f.jpg

Alien Rogue Incursion Evolved Edition gerçekten Alien evrenine duyduğunuz sevgiyi yeniden alevlendiriyor. Zula Hendricks olarak oynadığınız bu macerada, karanlık bir gezegenin derinliklerine iniyorsunuz ve Xenomorph’ların acımasızlığına karşı hayatta kalmaya çalışıyorsunuz. İlk bölümüyle bile tüyler ürpertici bir atmosfer sunan bu oyun, hem korku hem de aksiyon unsurlarını ustalıkla harmanlıyor. Hain bir Koloni Denizcisi olarak, her an karşınıza çıkabilecek düşmanlara karşı tetikte olmalısınız; bu da oyunun gerilimini katbekat artırıyor.

Grafikler konusunda, PC için yeniden tasarlandığında gerçekten göz alıcı bir iş çıkarmışlar. 60 fps ve 3D ses ile oynarken kendinizi adeta Alien evreninde kaybolmuş hissediyorsunuz. Xenomorph’ların her köşeden aniden çıkması, kalbinizin hızla atmasına sebep oluyor. Synth yoldaşınız Davis 01 ile birlikte stratejik hareket etmek zorunda kaldığınız anlar, taktiksel düşünmenizi gerektiriyor. Kısa süreli nefes alıp verme anları, oyunun sürükleyiciliğini artırıyor.

Silahlarınızı ve becerilerinizi kullanarak bu ölümcül istilaya karşı koyarken, hikaye ve karakter gelişimi de oldukça tatmin edici. Zula'nın karakterine dair detaylar, oyuncunun ona bağlanmasını sağlıyor. Her adımda, Zula'nın içsel çatışmalarını ve hayatta kalma mücadelesini hissetmek oldukça etkileyici.

Eğer Alien hayranıysanız ve aksiyon-korku türlerine ilginiz varsa, Alien Rogue Incursion Evolved Edition deneyiminizi kesinlikle kaçırmamalısınız. Gerçekten, bu oyun hem sinematik deneyim sunuyor hem de kalp atışlarınızı hızlandıracak anlarla dolu. Hadi, uzayda kaybolmaya hazır olun!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Oyun, Aksiyon, FPS, Macera
  • Platform: PC
  • Boyut: 20.91 GB
  • Crack: v1.1.2
  • Tarih: 30 Eylül 2025
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 / Windows 11 İşlemci: Intel Core i5-8600 / AMD Ryzen 5 3600 / Snapdragon(R) X Bellek: 16 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB / AMD Radeon RX 580 8GB / Qualcomm(R) Adreno X1 GPU DirectX: Sürüm 12 Depolama: 30 GB kullanılabilir alan İlave Notlar: SSD Required
Önerilen: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 / Windows 11 İşlemci: Intel Core i5-12600 / AMD Ryzen 7 5700x / Snapdragon(R) X Elite Bellek: 16 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA GeForce RTX 3070 / AMD Radeon RX 6800 XT / Qualcomm(R) Adreno X1 GPU DirectX: Sürüm 12 Depolama: 30 GB kullanılabilir alan İlave Notlar: SSD Required

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
alien-rogue-incursion-evolved-edition-ss-0-4694.jpg
alien-rogue-incursion-evolved-edition-ss-1-3b76.jpg
alien-rogue-incursion-evolved-edition-ss-2-00cb.jpg
alien-rogue-incursion-evolved-edition-ss-3-986d.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
7,794