Among Us İndir PC- Full Türkçe DLC + Online MP

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
among-us-indir-pc-full-turkce-dlc-online-mp-galeri-0-ac89.jpg

Among Us’ı oynamaya başladığımda, uzay gemisi içinde geçirdiğim dakikaların nasıl bu kadar eğlenceli geçebileceğine şaşırdım. 4 ila 10 oyuncuya kadar destek sunan bu oyun, arkadaşlarınızla ya da tanımadığınız insanlarla birlikte oynarken gerilimin tavan yaptığı anlar sunuyor. Nasıl bir strateji geliştireceğinize, kimin Impostor olduğunu bulmaya çalışırken dikkatli olmalısınız. Uzayda terör estirip rakiplerinizi saf dışı bırakırken, bir yandan da kendi hayatta kalma becerilerinizi test ediyorsunuz. Gerçekten çok keyifli bir deneyim![/I]

Ekran kartı ve işlemci talepleri oldukça makul. Windows 7 SP1 ve üzeri işletim sistemlerine sahip bir PC ile bu oyunu rahatlıkla oynayabilirsiniz. Ancak, oyun deneyiminizi zenginleştirmek isterseniz, DLC paketleriyle karakterlerinizi daha da kişiselleştirebilirsiniz. MIRA HQ Skins DLC veya Hamster Pet Bundle gibi ek paketler, oyunun sadece görsel değil, aynı zamanda stratejik yönünü de zenginleştiriyor. Bu tür detaylar, oyunun tekrar oynanabilirliğini artırıyor ve her seferinde farklı bir deneyim sunuyor. Among Us’ın sunduğu bu dinamik yapıyı mutlaka deneyimlemelisiniz.​

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

• Gerekli Olan Minimum PC İşletim Sistemleri:
  • Windows 7 SP1
  • Windows 8
  • Windows 8.1
  • Windows 10
  • DirectX Version 10 Ekran Kartı
  • 1 GB RAM Bellek ve üzeri

🖼️ OYUN/PROGRAM GÖRSELLERİ
among-us-indir-pc-full-turkce-dlc-online-mp-galeri-1-cb86.jpg
among-us-indir-pc-full-turkce-dlc-online-mp-galeri-2-cfd7.jpg

🎬 FRAGMAN / VİDEO