- İlgi Alanı
- Diğer
BlazBlue Entropy Effect, aksiyon oyunlarına olan tutkumuzu yeniden alevlendirecek bir deneyim sunuyor. Ekip, bu oyunda yıllara dayanan tecrübelerini harika bir şekilde harmanlamış. Her karakterin kendine özgü yetenekleri ve yüzlerce hamlesi var, bu da her oyunu bambaşka kılıyor. Komboları oluşturmak, düşmanları alt etmek için bir sanat haline geliyor. Eski Sistem ile her savaşın kendi dinamikleri var, bu yüzden stratejik düşünmek zorundasınız. Her seferinde farklı bir deneyim yaşamak harika bir his!
- Tür: Aksiyon, Dövüş, Erken Erişim, Macera, Oyun
- Platform: PC
- Boyut: 15.27 GB
- Crack: v1.1.0.144198.0
- Tarih: 16 Ağustos 2023
- Dil: İngilizce
MINIMUM: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 7 İşlemci: Intel Core i3 Bellek: 4 GB RAM Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 950 DirectX: Sürüm 10 Depolama: 8 GB kullanılabilir alan İlave Notlar: Recommended display resolution: 2560 x 1440
ÖNERİLEN: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 7+ İşlemci: Intel Core i5+ Bellek: 8 GB RAM Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 1060+ DirectX: Sürüm 10 Depolama: 8 GB kullanılabilir alan İlave Notlar: Recommended display resolution: 2560 x 1440
İçeriği görüntülemek Ve İndirebilmek için Giriş yapın veya Kayıt olun.