BlazBlue Entropy Effect

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
blazblue-entropy-effect-2543.jpg

BlazBlue Entropy Effect, aksiyon oyunlarına olan tutkumuzu yeniden alevlendirecek bir deneyim sunuyor. Ekip, bu oyunda yıllara dayanan tecrübelerini harika bir şekilde harmanlamış. Her karakterin kendine özgü yetenekleri ve yüzlerce hamlesi var, bu da her oyunu bambaşka kılıyor. Komboları oluşturmak, düşmanları alt etmek için bir sanat haline geliyor. Eski Sistem ile her savaşın kendi dinamikleri var, bu yüzden stratejik düşünmek zorundasınız. Her seferinde farklı bir deneyim yaşamak harika bir his!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Aksiyon, Dövüş, Erken Erişim, Macera, Oyun
  • Platform: PC
  • Boyut: 15.27 GB
  • Crack: v1.1.0.144198.0
  • Tarih: 16 Ağustos 2023
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
MINIMUM: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 7 İşlemci: Intel Core i3 Bellek: 4 GB RAM Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 950 DirectX: Sürüm 10 Depolama: 8 GB kullanılabilir alan İlave Notlar: Recommended display resolution: 2560 x 1440
ÖNERİLEN: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 7+ İşlemci: Intel Core i5+ Bellek: 8 GB RAM Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 1060+ DirectX: Sürüm 10 Depolama: 8 GB kullanılabilir alan İlave Notlar: Recommended display resolution: 2560 x 1440

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
blazblue-entropy-effect-ss-0-b0d0.jpg
blazblue-entropy-effect-ss-1-9a12.jpg
blazblue-entropy-effect-ss-2-0474.jpg
blazblue-entropy-effect-ss-3-b4a0.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
7,881