Broken Arrow

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
broken-arrow-68d2.jpg

Hadi bakalım, Broken Arrow'la savaş alanına dalmaya hazır mısınız? Bu oyun, modern savaş taktiklerini gerçek zamanlı aksiyonla birleştiriyor ve beni oldukça etkiledi. Her şeyden önce, 300'den fazla gerçekçi askeri birliği ve teknolojiyi kontrol etme imkanı, her seferinde farklı stratejiler denememi sağladı. Oyun, geniş ölçekli savaşları yönetme fırsatı sunarak, her çatışmayı benzersiz kılıyor. Yani her seferinde yeni bir taktik geliştirmek zorundasınız, bu gerçekten heyecan verici!

Sinematik tek oyunculu hikaye modu ise beni bambaşka bir dünyaya götürdü. Hem ABD hem de Rusya perspektiflerinden oynayarak, Baltık bölgesinde geçen 19 özel görevle dolu bir maceraya atılmak gerçekten keyifliydi. Hikaye, küresel gerilimlerin tırmandığı bir senaryoda şekilleniyor ve her görevde karşılaştığınız yeni taktiksel zorluklar, sürekli bir heyecan yaratıyor. Kimi zaman seçkin birliklerle mevzileri savunmak, kimi zaman birleşik güçlerle cesur saldırılar yapmak zorunda kalıyorsunuz; bu da strateji becerilerinizi test ediyor.

Taktiklerinizi uygularken, düşman hareketlerini takip etmek ve anlık kararlar vermek oldukça önemli. Dinamik savaş senaryoları, her an her şeyin değişebileceği bir atmosfer yaratıyor. Yani, eğer savaş oyunlarına meraklıysanız ve stratejik düşünmeyi seviyorsanız, Broken Arrow'ı kesinlikle denemelisiniz. Arkadaşlarınızla birlikte oynarken, birlikte düşündüğünüzde ve plan yaptığınızda yaşadığınız zevki düşünün; bu oyun buna imkan tanıyor. Hem grafikler hem de ses tasarımı bu deneyimi daha da zenginleştiriyor. Savaş alanında kaybolmaya hazır olun!

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Oyun, Aksiyon, Strateji, Türkçe Oyunlar
  • Platform: PC
  • Boyut: 55.99 GB
  • Crack: v1.1.0.3
  • Tarih: 19 Haziran 2025
  • Dil: Türkçe

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 x64 İşlemci: Intel Core i7-6700 (4* 3400) / AMD Ryzen 3 2200G (4 * 3500) Bellek: 8 GB RAM Ekran Kartı: GeForce GTX 1650 (4096 MB) / Radeon RX 570 (4096 MB) Depolama: 85 GB kullanılabilir alan
Önerilen: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 x64 İşlemci: Intel Core i9-9900k (8 * 3600) / AMD Ryzen 7 5800X3D (8 * 3400) Bellek: 16 GB RAM Ekran Kartı: GeForce RTX 3080 (10240 MB) / Radeon RX 6800 XT (16384 MB) Depolama: 85 GB kullanılabilir alan

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
broken-arrow-ss-0-7f27.jpg
broken-arrow-ss-1-e6b4.jpg
broken-arrow-ss-2-7b9b.jpg
broken-arrow-ss-3-f989.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
7,976