- İlgi Alanı
- Diğer
Carry The Glass, gerçekten eğlenceli ve bir o kadar da zorlu bir deneyim sunuyor. İki inşaat işçisi olarak camı taşırken, her adımda gerilimin tavan yaptığını söyleyebilirim. Cam kırılgan olduğu için, dikkatli olmalısınız; yoksa her şeyiniz bir anda yerle bir olabilir. Arkadaşınızla birlikte bu camı taşımak, hem komik anlara hem de stratejik düşünme gereksinimine yol açıyor. Özellikle zor modda, her hamlenizi hesaba katmak zorundasınız. Bu modda kontrol noktası bile yok, tam anlamıyla bir sınav!
Oynanış dinamiklerinde fizik unsurlarının etkisi oldukça belirgin. Karakterlerin hareketleri, camı taşırken yaşadığınız zorlukları artırıyor. Yani, arkadaşınızla birlikte oynarken birbirinize yardım etmekten başka çareniz yok. Herhangi bir yanlışlık, camın kırılmasına ve oyunun başına dönmenize yol açabiliyor. Bu, arkadaşlarınızla dolu bir akşam geçirmenin harika bir yolu, çünkü birlikte kıkırdayarak ve bağırarak bu zorluğu aşmaya çalışıyorsunuz.
Eğer daha rahat bir deneyim arıyorsanız, Normal modu sizin için ideal. Ancak, gerçekten camı kırmadan zirveye çıkabileceğinize inanıyorsanız, zor veya imkansız modda kendinizi denemekten çekinmeyin. Bazen kaybetmek eğlencenin bir parçası olur, değil mi? Carry The Glass, arkadaşlarınızla unutulmaz anlar yaşatacak bir yapım. İyi eğlenceler!
Oynanış dinamiklerinde fizik unsurlarının etkisi oldukça belirgin. Karakterlerin hareketleri, camı taşırken yaşadığınız zorlukları artırıyor. Yani, arkadaşınızla birlikte oynarken birbirinize yardım etmekten başka çareniz yok. Herhangi bir yanlışlık, camın kırılmasına ve oyunun başına dönmenize yol açabiliyor. Bu, arkadaşlarınızla dolu bir akşam geçirmenin harika bir yolu, çünkü birlikte kıkırdayarak ve bağırarak bu zorluğu aşmaya çalışıyorsunuz.
Eğer daha rahat bir deneyim arıyorsanız, Normal modu sizin için ideal. Ancak, gerçekten camı kırmadan zirveye çıkabileceğinize inanıyorsanız, zor veya imkansız modda kendinizi denemekten çekinmeyin. Bazen kaybetmek eğlencenin bir parçası olur, değil mi? Carry The Glass, arkadaşlarınızla unutulmaz anlar yaşatacak bir yapım. İyi eğlenceler!
- Tür: Aksiyon, Bağımsız Yapımcı, Basit Eğlence, Macera, Online Oyunlar, Oyun, Platform, Simulasyon, Türkçe Oyunlar
- Platform: PC
- Boyut: 676.67 MB
- Crack: Online-Fix
- Tarih: 23 Ekim 2024
- Dil: Türkçe
Minimum:
Önerilen:
- İşletim Sistemi *: Windows 8/10/11 (64-Bit)
- İşlemci: Intel i3-4170 @ 3,7Ghz VEYA Intel i5 750 @ 2,67Ghz
- Bellek: 8 GB RAM
- Ekran Kartı: NVidia 650TI VEYA AMD R7 250x
- Ağ: Geniş bant İnternet bağlantısı
- Depolama: 650 MB kullanılabilir alan
- İşletim Sistemi *: Windows 8/10/11 (64-Bit)
- İşlemci: Intel i5 750 @ 2,67Ghz veya üzeri
- Bellek: 16GB RAM
- Ekran Kartı: NVidia GTX 970 VEYA NVidia GTX 1060 3GB VEYA AMD R9 290x VEYA AMD RX 470
- Ağ: Geniş bant İnternet bağlantısı
- Depolama: 650 MB kullanılabilir alan
İçeriği görüntülemek Ve İndirebilmek için Giriş yapın veya Kayıt olun.