- İlgi Alanı
- Diğer
Cloudheim, adeta bir fırtına gibi geliyor ve içinde kaybolmamak neredeyse imkansız! Beni en çok etkileyen şey, dövüş mekanikleri. Zelda ve Devil May Cry'dan ilham almışlar ve bu da her karşılaşmayı bir sahne şovuna dönüştürüyor. Kaotik fizik tabanlı dövüşlerde ustalaşmak gerçekten heyecan verici; düşmanları kementle havaya kaldırıp, onları sütunların üzerine fırlatmak müthiş bir zevk! Arkadaşlarınızla birlikte oynamak, olanakları neredeyse sonsuz kılıyor. Hem tek başıma hem de ekip olarak keşif yaparken, her an yeni bir sürprizle karşılaşıyorum.
Evimi gökyüzünde büyütmek ve yeni silahlar keşfetmek de cabası. Atölyemde istediğim kadar silah ve teçhizat üretebiliyorum, bu da beni sürekli olarak oyunun içine çekiyor. Hızla gelişen bir dünyada, düşmanlarımı alt ederken birlikte güçlenmek harika bir duygu. Birlikte oynarken, arkadaşlarımın yeteneklerini de zincirleme olarak kullanabilmek, stratejik anlamda çok eğlenceli hale getiriyor.
Zamanla, keşfettiğim yeni adalar ve zindanlar, beni daha da meraklandırıyor. Her ziyaretimde yeni bulmacalarla karşılaşmak, beni daha dikkatli oynamaya itiyor. Bulmacaları çözerken yaşadığım tatmin duygusunu anlatamam! Hem görsel işçilik hem de akıcı oyun dinamikleri sayesinde, oyun içinde kaybolmak kolay. Cloudheim, tam anlamıyla bir macera ve kaosun içinde kaybolmayı seven herkes için harika bir deneyim sunuyor.
Evimi gökyüzünde büyütmek ve yeni silahlar keşfetmek de cabası. Atölyemde istediğim kadar silah ve teçhizat üretebiliyorum, bu da beni sürekli olarak oyunun içine çekiyor. Hızla gelişen bir dünyada, düşmanlarımı alt ederken birlikte güçlenmek harika bir duygu. Birlikte oynarken, arkadaşlarımın yeteneklerini de zincirleme olarak kullanabilmek, stratejik anlamda çok eğlenceli hale getiriyor.
Zamanla, keşfettiğim yeni adalar ve zindanlar, beni daha da meraklandırıyor. Her ziyaretimde yeni bulmacalarla karşılaşmak, beni daha dikkatli oynamaya itiyor. Bulmacaları çözerken yaşadığım tatmin duygusunu anlatamam! Hem görsel işçilik hem de akıcı oyun dinamikleri sayesinde, oyun içinde kaybolmak kolay. Cloudheim, tam anlamıyla bir macera ve kaosun içinde kaybolmayı seven herkes için harika bir deneyim sunuyor.
- Tür: Aksiyon, Erken Erişim, Hayatta Kalma Oyunları, Macera, Online Oyunlar, Oyun, RPG
- Platform: PC
- Boyut: 16.23 GB
- Crack: Online-Fix
- Tarih: 4 Aralık 2025
- Dil: İngilizce
Minimum:
Önerilen:
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10 (1903 dk)
- İşlemci: AMD Ryzen 5 2600X / Intel Core i5-8600K
- Bellek: 16GB RAM
- Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1660 / NVIDIA GeForce RTX 3050 / AMD Radeon RX 6600
- DirectX: Sürüm 12
- Ağ: Geniş bant İnternet bağlantısı
- Depolama: 30 GB kullanılabilir alan
- İlave Notlar: İnternet bağlantısı gereklidir.
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 11
- İşlemci: AMD Ryzen 7 5800X / Intel Core i7-12700
- Bellek: 32 GB RAM
- Ekran Kartı: NVIDIA GeForce RTX 3070 / NVIDIA GeForce RTX 4060 / RX 7700 XT / RX 6800 XT
- DirectX: Sürüm 12
- Ağ: Geniş bant İnternet bağlantısı
- Depolama: 30 GB kullanılabilir alan
- İlave Notlar: İnternet bağlantısı gereklidir.
İçeriği görüntülemek Ve İndirebilmek için Giriş yapın veya Kayıt olun.