- İlgi Alanı
- Diğer
Company of Heroes 3, beni gerçekten büyüledi! Serinin önceki oyunlarından tanıdığımız o taktiksel derinliğin üstüne, yeni özelliklerle dolup taşmış bir deneyim sunuyor. İki devasa kampanya ile karşımıza çıkıyor ve bu kampanyalarda Kuzey Afrika'nın sıcak çöl sahnelerinden İtalya'nın sarp dağlarına kadar uzanan farklı atmosferleri deneyimleme şansımız var. Her anın strateji gerektirdiği bu oyunda, savaş alanında verdiğiniz kararların sonuçlarıyla yüzleşmek oldukça heyecan verici.
Tam Taktiksel Duraklatma özelliğiyle, anlık duraklamalar yaparak düşmanın hamlelerini düşünmek harika bir dokunuş. Dinamik Sefer Haritası ile de her seferinde farklı bir deneyim yaşıyoruz; düşman hatlarını bozmak ve stratejik noktalar için ikmal hatları inşa etmek oldukça keyifli. Bu yenilikler sayesinde, düşmanın yan zırhını açığa çıkarmak için cesur hareketler yapabiliyoruz ve bu da savaşın akışını tamamen değiştirebiliyor.
Grafikler de göz alıcı! Relic’in Essence Engine’i sayesinde, Akdeniz’in yıkılabilir ortamlarda sunduğu görsellik gerçekten etkileyici. Oyun, sadece görsel değil; mekanikler açısından da oldukça derin. Piyade ihlal mekanikleri, birimleri yerlerinden etmek için yeni stratejiler denememize olanak tanıyor. Yani, düşmanınıza yaklaşmadan önce her zaman dikkatli olmalısınız.
Sonuç olarak, Company of Heroes 3 kesinlikle strateji oyunları arasında yerini alacak bir yapım. Eğer taktiksel oyunlardan hoşlanıyorsanız ve arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz bir deneyim arıyorsanız, bu oyun tam size göre! Hadi, savaşa girin ve zaferi elde etmek için en iyi stratejilerinizi uygulamaya başlayın!
Tam Taktiksel Duraklatma özelliğiyle, anlık duraklamalar yaparak düşmanın hamlelerini düşünmek harika bir dokunuş. Dinamik Sefer Haritası ile de her seferinde farklı bir deneyim yaşıyoruz; düşman hatlarını bozmak ve stratejik noktalar için ikmal hatları inşa etmek oldukça keyifli. Bu yenilikler sayesinde, düşmanın yan zırhını açığa çıkarmak için cesur hareketler yapabiliyoruz ve bu da savaşın akışını tamamen değiştirebiliyor.
Grafikler de göz alıcı! Relic’in Essence Engine’i sayesinde, Akdeniz’in yıkılabilir ortamlarda sunduğu görsellik gerçekten etkileyici. Oyun, sadece görsel değil; mekanikler açısından da oldukça derin. Piyade ihlal mekanikleri, birimleri yerlerinden etmek için yeni stratejiler denememize olanak tanıyor. Yani, düşmanınıza yaklaşmadan önce her zaman dikkatli olmalısınız.
Sonuç olarak, Company of Heroes 3 kesinlikle strateji oyunları arasında yerini alacak bir yapım. Eğer taktiksel oyunlardan hoşlanıyorsanız ve arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz bir deneyim arıyorsanız, bu oyun tam size göre! Hadi, savaşa girin ve zaferi elde etmek için en iyi stratejilerinizi uygulamaya başlayın!
- Tür: Aksiyon, Oyun, Strateji, Türkçe Oyunlar
- Platform: PC
- Boyut: 31 GB
- Crack: v2.4.2.46673
- Tarih: 23 Şubat 2023
- Dil: Türkçe
MINIMUM: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 İşlemci: Intel i5 6th-gen or AMD Ryzen desktop processor with 4 cores @3GHz, or equivalent performance Bellek: 8 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 950, AMD Radeon R9 370, or equivalent performance DirectX: Sürüm 12 Depolama: 40 GB kullanılabilir alan
ÖNERİLEN: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit İşlemci: Intel i7 8th-gen or AMD Ryzen desktop processor with 8 cores @ 3GHz or equivalent performance Bellek: 16 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1660, AMD Radeon RX 5600, or equivalent performance DirectX: Sürüm 12 Depolama: 40 GB kullanılabilir alan
İçeriği görüntülemek Ve İndirebilmek için Giriş yapın veya Kayıt olun.