Conan Exiles Enhanced

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
conan-exiles-enhanced-e51b.jpg

Conan Exiles Enhanced, her anında sizi büyüleyen bir dünya sunuyor. Bu oyunu oynamaya başladığınızda, Hyboria'nın vahşi doğasında hayatta kalmanın ne demek olduğunu anlıyorsunuz. Dondurucu soğuklar, şiddetli kum fırtınaları ve açlıkla başa çıkmak için sadece hayvancıkları avlamakla kalmıyor, aynı zamanda kendi evinizi inşa etmeye ve hatta bir şehir yaratmaya soyunuyorsunuz. Bina sistemi o kadar esnek ki, küçük kulübenizden dev bir metropole geçiş yapmanız mümkün. Gerçekten de, burada her şey sizin hayal gücünüze kalmış.

Görsel anlamda ise, Unreal Engine 5 ile sunulan iyileştirmeler göz alıcı. Doğanın detayları, karakter animasyonları ve savaş efektleri o kadar akıcı ki, kendinizi adeta film izler gibi hissediyorsunuz. Karakterinizi geliştirirken, düşmanlarınıza karşı savaşırken ya da ganimet dolu zindanları keşfederken, bu görsellik sizi içine çekiyor. Kılıçlar, yaylar ve büyülerle düşmanlarınızı alt ederken yaşadığınız tatmin, bu deneyimi çok daha keyifli hale getiriyor.

Bir diğer dikkat çekici nokta, çok oyunculu modların sunduğu deneyim. Klanınızı kurup düşmanlarınızı alt etmek için dostlarınızla birlikte savaşıp, birlikte inşa ettiğiniz şehirlerin savunmasını yapıyorsunuz. Bu tür iş birliği, oyunun sosyal yönünü de oldukça güçlendiriyor. Hem stratejik düşünmeyi hem de birlikte hareket etmeyi gerektiren bu mücadeleler, oyun keyfinizi katlıyor.

Sonuçta, Conan Exiles Enhanced, sadece hayatta kalma değil, aynı zamanda bir dünya kurma ve onu savunma tecrübesi sunuyor. Eğer açık dünya oyunlarını seviyorsanız ve zorlu bir macera arıyorsanız, bu oyun kesinlikle denemeye değer. Vahşi doğada hayatta kalma, inşaat ve savaş dinamikleriyle dolu bu evrende kaybolmaya hazır olun.​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Açık Dünya Oyunları, Aksiyon, Hayatta Kalma Oyunları, Macera, Oyun, RPG, Simulasyon, Strateji
  • Platform: PC
  • Boyut: 55 GB
  • Crack: RUNE
  • Tarih: 8 Mayıs 2018
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10 64bit
  • İşlemci: AMD Ryzen 5 3600 veya Intel Core i5-10400F
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1650 veya Radeon RX 580