Creepy Support

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
creepy-support-1647.jpg

Creepy Support, korku türünün bağımsız yapımcılar tarafından nasıl cesurca yeniden yorumlanabileceğinin harika bir örneği. Oyunun teması, paranormal olaylarla başa çıkmak için çevrimiçi destek sunan bir karakterin gözünden bakmamızı sağlıyor. Kapıyı çalan gizemli varlıklar ve insanları korkutacak olaylarla dolu bir dünyada, her seçimimizin sonuçlarıyla yüzleşiyoruz. Oyundaki hikaye akışının çok katmanlı yapısı, daha önceki korku filmlerine ve Creepypasta hikayelerine selam durarak büyüleyici bir deneyim sunuyor.

Arayüzü retro bir havaya sahip ve bu, daha eski korku oyunlarının atmosferini yaratmada oldukça başarılı. 30 farklı hikaye ve her birinin birden fazla sonu olması, oyunculara birçok farklı deneyim sunarak yeniden oynamaya teşvik ediyor. Ayrıca, gönderilen fotoğrafları ve ses kayıtlarını dikkatlice incelemek gibi unsurlar, oyuncunun dikkatini ve mantığını zorlayarak daha sürükleyici bir hale getiriyor.

Bir şeytan kovucu çağırmak için son dakikaya kadar beklememeniz gerektiğini öğrenmek çok önemli! Bu tür detaylar, oyunun içinde gizli olan derin anlamları ve ince mizahi dokunuşları ortaya çıkarıyor. Eğer korku edebiyatına ve oyunlarına meraklıysan, Creepy Support tam senlik. Hayatta kalmak için doğru seçimleri yapmaya çalışırken, adeta bir paranormal danışman gibi hissedeceksin!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Bağımsız Yapımcı, Korku, Macera, Oyun
  • Platform: PC
  • Boyut: 93.35 MB
  • Crack: P2P
  • Tarih: 14 Temmuz 2026
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi*: Windows 7
  • İşlemci: x64