DEATH STRANDING 2 ON THE BEACH

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
death-stranding-2-on-the-beach-55b7.jpg

Death Stranding 2: On the Beach gerçekten de beni kendine çekmeyi başardı! Kojima Productions, bu oyunu PC’ye taşırken, önceki oyunlarının ruhunu korumuş ama aynı zamanda daha da derinleştirmiş. Harika bir açık dünya tasarımı var; her köşede yeni bir macera ve keşfedilecek bir şey bulmak mümkün. Zamanın ve hava durumunun sürekli değişmesiyle, her seferinde yeni bir deneyim yaşamak harika. Doğanın getirdiği zorluklar, özellikle Timefall yağmuru, her şeyin yaşlanmasına yol açıyor ve bu durum beni sürekli tetikte tutuyor.

Sam’in yeni macerası, insanlığı kurtarma çabasıyla dolu. Oyun, sadece bir aksiyon deneyimi değil; aynı zamanda derin bir hikaye anlatımına sahip. Sam ve arkadaşlarının karşılaştığı engeller, ya doğrudan yüzleşme ya da gizlice geçme imkanları sunuyor. Bu seçenekler, oyuncunun oyuna yaklaşımını gerçekten çeşitlendiriyor. Hem düşmanlarla mücadele etmek hem de stratejik düşünmek gerekiyor. Yani, bazen sadece kaçmak da en iyi çözüm olabiliyor.

Bir diğer hoşuma giden şey de, yeni altyapı türleri inşa etme imkanı. Parçalanmış dünyada ilerlemek için sağlam bir ekipman geliştirmek şart. Bu, oyunun hem simülasyon hem de aksiyon unsurlarını birleştirmesi açısından çok başarılı. Gündüz/gece döngüleri ve doğal afetlerle dolu bu dünyada, hayatta kalmak için stratejilerinizi sürekli olarak gözden geçirmeniz gerekiyor.

Sonuç olarak, Death Stranding 2: On the Beach, sunduğu derinlik, atmosfer ve hikaye anlatımıyla beni kendine bağladı. Eğer açık dünya oyunlarını seviyorsanız, bu deneyimi kesinlikle kaçırmayın!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Açık Dünya Oyunları, Aksiyon, FPS, Macera, Oyun, Simulasyon
  • Platform: PC
  • Boyut: 123.82 GB
  • Crack: v1.10.89.0
  • Tarih: 19 Mart 2026
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • İşletim Sistemi: Windows 10/11 Sürüm 1909 veya daha yeni
  • İşlemci: Intel Core i3-10100, AMD Ryzen 3 3100
  • Bellek: 16GB RAM