Directive 8020

TorrentDevi Çevrimiçi

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
directive-8020-6960.jpg

Directive 8020, uzayda geçen korkunç bir hayatta kalma mücadelesine atılmak isteyenler için mükemmel bir seçim. Hikaye, insanlığın son zamanlarını ve Tau Ceti f gezegeninde yaşananları merak uyandırıcı bir şekilde sunuyor. Cassiopeia gemisindeki mürettebatın, taklit yeteneğine sahip uzaylı bir varlık tarafından avlanması, her köşede bir korku unsuru barındırıyor. Hollywood yıldızı Lashana Lynch’in canlandırdığı Young karakteri ile bu hayatta kalma macerası daha da etkileyici hale geliyor. Yani, karakterin duygusal derinliğini hissedebiliyor, onunla birlikte korkuyorsunuz.

Oynanış mekanikleri oldukça tatmin edici. Doğaçlama silahlar ve gizlilik unsurlarıyla düşmanları alt etmek için stratejik düşünmek zorundasınız. Her an, bir köşeden sizi bekleyen o ölümcül uzaylıyla karşılaşma ihtimali, adrenalin seviyenizi yüksek tutuyor. Oyunun atmosferi, karanlık koridorlarda dolaşırken sizi sürekli tetikte tutuyor. Düşmanlarınızın kim olduğunu ayırt etmek zorunda kalmak, moral bozucu ama bir o kadar da eğlenceli. Bu tarz korku ve gerilim öğeleri, her an yeni bir deneyim sunuyor.

Seçimlerinizin sonuçları üzerinde büyük bir etkisi var. Hikaye ağacındaki dönüm noktaları, sizin kararlarınıza göre şekilleniyor ve bu da oyunun tekrar oynanabilirliğini arttırıyor. Her bir seçimde, mürettebatın kaderini belirliyorsunuz; kimi kurtarıyorsunuz, kimi kaybediyorsunuz. Bu noktada, oyun gerçekten de “kim insandır, kim değildir?” sorusunu sorgulamanıza neden oluyor. Arkadaşlarınızla birlikte oynarken bu kararları vermek, oldukça keyifli ve gerilim dolu anlar yaratıyor.

Son olarak, ortak film gecesi modundaki çok oyunculu seçenek, arkadaşlarınızla birlikte bu deneyimi paylaşma imkanı sunuyor. Beş kişiyle birlikte bu korku dolu uzay macerasına atılmak, gerçekten eğlenceli. Eğer aksiyon ve korkunun birleştiği bir oyun arıyorsanız, Directive 8020 kesinlikle denemeye değer!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Aksiyon, Hayatta Kalma Oyunları, Korku, Macera, Oyun
  • Platform: PC
  • Boyut: 35 GB
  • Crack: P2P
  • Tarih: 12 Mayıs 2026
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10/11 64-bit
  • İşlemci: Intel Core i5-8500 / AMD Ryzen 5 3500