Drug Dealer Simulator 2

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
drug-dealer-simulator-2-845a.jpg

Beni dinle, Drug Dealer Simulator 2 ile ilgili konuşmamız lazım! Oyun, 2000'lerin başında, adını Eddie olarak belirlediğin bir karakterin gözünden, suç dünyasında kendini kanıtlamaya çalıştığın bir macera sunuyor. Isla Sombra adasında yalnız başına başlıyorsun ve burada sanıldığı kadar kolay değil. Başlangıçta her şey çok zor, ama işte burası seni gerçek bir imparatorluk kurmaya yönlendiren o heyecan verici yolculuğun başlangıcı. Kendi gizli laboratuvarlarını kurup uyuşturucu yaparken, adanın sakinlerinin güvenini kazanmak için çabalıyorsun. Hele bir de yeni müşteriler bulmak için gece sokaklara çıkmak, adrenalin dolu bir deneyim!

Dünyası açık ve canlı, bunun yanında tropik iklim değişiklikleriyle de dolu. Yani, hava durumuna göre stratejini belirlemen gerek. İlk başta yalnızsın ama para biriktirip çetenin hiyerarşisini oluşturduğunda, çalışanlar alıp onlarla iş bölümü yapabilmek de çok tatmin edici. Yani, sadece kendi işini büyütmekle kalmıyor, aynı zamanda bir ekip kurarak onları yönlendirmek de cabası. Ekonomik strateji ve suç unsurlarını bir araya getiren bu yapım, adeta bir simülasyon deneyimi sunuyor.

Ama dikkat et! Adada işini büyütürken, yerel kodamanların gözünden kaçmamalısın. Onlarla iş birliği yapmayı öğrenmek, bazen kaçış yolu bulmaktan daha önemli. İşini büyütürken, risk almak zorundasın; bu da oyunun en keyifli yanlarından biri. Her yeni görev ve görevdeki zorluklar seni daha da hırslı yapıyor. O yüzden, biraz cesaret ve strateji ile yol alman gerekecek. Bu oyun, suç dünyasında en üst seviyeye çıkmak için gereken tüm unsurları sunuyor. İşin eğlenceli kısmı ise, her şeyi kendi tarzında yapabilmen. Sadece bir simülasyon değil, aynı zamanda bir strateji ve rol yapma deneyimi! Mendireklerin arkasında bekleyen tehlikeler seni bekliyor, bu sırada nasıl bir suç imparatorluğu kuracağını sen belirle. Hadi, başla ve kendi hikayeni yaz!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Oyun, Açık Dünya Oyunları, Aksiyon, Simulasyon, Türkçe Oyunlar
  • Platform: PC
  • Boyut: 16.38 GB
  • Crack: v20260220
  • Tarih: 20 Haziran 2024
  • Dil: Türkçe

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
MİNİMUM: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 (64-bit) or newer İşlemci: Intel Core i5-8400 / AMD Ryzen 3 3200G or equivalent Bellek: 16 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA GTX 1650 / AMD Radeon RX 570 or equivalent Depolama: 30 GB kullanılabilir alan Ses Kartı: DirectX Compatible
ÖNERİLEN: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
drug-dealer-simulator-2-ss-0-afc5.jpg
drug-dealer-simulator-2-ss-1-24eb.jpg
drug-dealer-simulator-2-ss-2-4c85.jpg
drug-dealer-simulator-2-ss-3-0984.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular