Dungeon Repeater

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
dungeon-repeater-2876.jpg

Hey dostum, Dungeon Repeater'a daldığımda bana sunduğu atmosfer ve heyecan hemen kapıldı. Devasa labirentte kaybolmak ve orada nelerle karşılaşacağımı merak etmek gerçekten büyüleyici. Oyunun başındaki Vera karakteriyle birlikte labirente adım atıyorsun ve bu süreçte yalnızca canavarlara değil, adanın derin sırlarına da dalıyorsun. Her köşede seni bekleyen bir tehlike var, ama bu tehlikelerin ardında daha büyük bir hikaye yatıyor, bu da seni sürekli merak içinde bırakıyor.

Uno ile tanışmanla birlikte oyun daha da derinleşiyor. İlk başta gizemli biri gibi görünse de, oyun ilerledikçe onunla dostluğunuzun nasıl geliştiğine tanık oluyorsun. Bütün bu karakterler arasında gizli bağlantılar bulmak ve Lord Anderson’ın niyetlerini çözmek için çabalarken, oyun sana sürekli yeni stratejiler deneme fırsatı veriyor. Otomatik savaş mekanikleri ile beraber, her zaferin ve yenilginin sana yeni bir şey öğrettiğini hissediyorsun.

Keşif ve savaş dinamikleri çok akıcı. Labirentte ilerledikçe, her adımda seni bekleyen patronlarla karşılaşmak gerçekten adrenalini yükseltiyor. Farklı sınıf ve ekipman kombinasyonları denemek ise savaş deneyimini oldukça çeşitlendiriyor. Hızlı tempolu ve strateji açısından zengin bir döngüye sahip bu oyun, RPG meraklıları için tam bir ziyafet.

Kısacası, Dungeon Repeater, gizem dolu atmosferiyle ve derin hikayesiyle seni içine çekecek bir macera sunuyor. Arkadaşlarınla birlikte derinliklere inip sırları açığa çıkarmak için hazır mısın?​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Basit Eğlence, Macera, Oyun, RPG
  • Platform: PC
  • Boyut: 257.23 MB
  • Crack: P2P
  • Tarih: 16 Temmuz 2026
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • İşletim Sistemi *: Windows® 8/8.1/10/11
  • İşlemci: Intel Core2 Duo veya daha iyisi
  • Bellek: 9 GB RAM
  • Grafikler: DirectX 9/OpenGL 4.1 özellikli GPU
  • DirectX: Sürüm 9.0
  • Depolama: 9 GB kullanılabilir alan
  • Ek Notlar: 1280×768 veya daha iyi Ekran. Menüler veya haritalar yüklenirken gecikme meydana gelebilir. Oyunu çalıştırmadan önce diğer programları kapatın.
Önerilen:
  • İşletim Sistemi *: Windows 11/10/8
  • İşlemci: 2+ GHz İşlemci
  • Bellek: 9 GB RAM
  • Grafikler: WebGL hızlandırması için OpenGL ES 2.0 donanım sürücüsü desteği gereklidir. (AMD Katalizörü 10.9, nVidia 358.50)
  • DirectX: Sürüm 9.0
  • Depolama: 9 GB kullanılabilir alan
  • Ek Notlar: 1280×768 veya daha iyi Ekran. Menüler veya haritalar yüklenirken gecikme meydana gelebilir. Oyunu çalıştırmadan önce diğer programları kapatın.

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
dungeon-repeater-ss-0-78cb.jpg
dungeon-repeater-ss-1-3258.jpg
dungeon-repeater-ss-2-5254.jpg
dungeon-repeater-ss-3-0198.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
8,179