EA SPORTS FC 26

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
ea-sports-fc-26-77ca.jpg

EA SPORTS FC 26 ile futbolun kalbine adım atarken, gerçekten de sahadaki o heyecanı hissedebiliyorsunuz. 19.000'den fazla lisanslı oyuncu, 700'den fazla takım ve 30'dan fazla ligle, her köşesinden futbol fışkıran bir dünya sizi bekliyor. Geliştirilmiş animasyon motoru sayesinde, her hareketin ruhu sahada hayat buluyor. HyperMotionV teknolojisi ile, gerçek maçlardan elde edilen verilerle modellenen hareketler, oyuncuların sahada nasıl davrandığını birebir yansıtıyor. Bu detaylı mekanikler, oyunun içine daha çok dalmanızı sağlıyor ve her maçta farklı bir deneyim sunuyor.

Kariyer modunun yenilenmesi ise bambaşka bir boyut katıyor. Topluluk geri bildirimleriyle şekillenen “Otantik Oynanış” ön ayarı, teknik direktörlük ya da oyuncu kariyeri deneyimini oldukça gerçekçi bir hale getiriyor. Benim en hoşuma giden yeniliklerden biri, Antrenör Pazarı. Takımınızı yönetirken stratejik hamleler yaparak gelişim sürecini kontrol edebilmek harika bir detay. Hangi oyuncunun hangi antrenöre ihtiyacı olduğunu düşünmek, bir strateji oyunu oynuyormuşsunuz gibi hissettiriyor.

FC Pro ve Ultimate Team modları ile dünyanın dört bir yanından rakiplerle karşılaşmak da cabası. Hayalinizdeki kadroyu oluşturmak için harcanan çaba, gerçekten de tatmin edici. EA SPORTS FC Tracker ile güncel kalmak ise sizi sürekli heyecan içinde tutuyor. Eşsiz lisanslar, UEFA Şampiyonlar Ligi gibi büyük organizasyonları da içermesiyle, bu oyunda kendinizi gerçek bir futbol menajeri gibi hissediyorsunuz.

Kısacası, EA SPORTS FC 26, futbol tutkunları için oldukça keyifli bir deneyim sunuyor. Gelişmiş oyun mekanikleri, derin kariyer modları ve lisanslı içeriklerle dolu bu yapım, fütüristik bir futbol simülasyonu arayanlar için kaçırılmayacak bir fırsat. Oyun severler, bu yapımı mutlaka denemeli!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Oyun, Simulasyon, Spor, Strateji, Türkçe Oyunlar, Yarış
  • Platform: PC
  • Boyut: 55.49 GB
  • Crack: Hypervisor
  • Tarih: 25 Eylül 2025
  • Dil: Türkçe

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10/11 – 64-Bit (En Son Güncelleme).
  • İşlemci: AMD Ryzen 5 1600 veya Intel Core i5 6600k
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: AMD RX 570 veya Nvidia GTX 1050 Ti
  • DirectX: Sürüm 12
  • Ağ: Geniş bant İnternet bağlantısı
  • Depolama: 100 GB kullanılabilir alan
  • Ses Kartı:
  • DirectX: 12 Uyumlu video kartı veya eşdeğeri (özellik düzeyi 12_0)
Önerilen:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10/11 – 64-Bit (En Son Güncelleme).
  • İşlemci: AMD Ryzen 7 2700X veya Intel Core i7 6700
  • Bellek: 12 GB RAM
  • Ekran Kartı: AMD RX 5600 XT veya Nvidia GTX 1660
  • DirectX: Sürüm 12
  • Ağ: Geniş bant İnternet bağlantısı
  • Depolama: 100 GB kullanılabilir alan
  • Ses Kartı:
  • DirectX: 12 Uyumlu video kartı veya eşdeğeri (özellik düzeyi 12_0)

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
ea-sports-fc-26-ss-0-65c3.jpg
ea-sports-fc-26-ss-1-0fc4.jpg
ea-sports-fc-26-ss-2-05d1.jpg
ea-sports-fc-26-ss-3-0227.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png