- İlgi Alanı
- Diğer
Empire of the Ants, beni gerçekten içine çeken bir strateji oyunu oldu. Başlangıçta, 103.683 numaralı karınca olarak yola çıkıp, Kraliçe'miz için savaşa girmem gerektiğinde biraz garip hissettim ama bu durum bir süre sonra harika bir deneyime dönüştü. Oyun, hem keşif hem de taktiksel savaşların mükemmel bir dengesiyle karşımıza çıkıyor. Stratejik olarak odaları inşa etmek ve birliklerimi yönetmek için gerçekten düşünmem gerekti. Hangi birlikleri seçeceğim, düşmanımı nasıl alt edeceğim... Bütün bunlar, oyunun dinamiklerini çok etkiliyor.
İttifaklar kurmak ve farklı türdeki birlikleri bir araya getirerek düşmanlarımı alt etmek, gerçekten eğlenceli bir hale geldi. Snail ile savunmayı mı yoksa Rhino Beetle ile hareketliliği mi seçeceğim konusunda sürekli düşünmek zorundaydım. Bu seçimler, savaş alanında gerçekten belirleyici oluyordu. Ayrıca düşmanlara karşı feromon stratejileri kullanmak da çok keyifli. Onların korkusunu kullanarak bazı savaşları kolayca kazanabiliyordum.
Hikaye kısmı ise beni çok etkiledi. Bernard Werber’in eserlerinden esinlenerek oluşturulmuş 20 saatlik bir deneyim var burada. Kolonimin kaderini belirlemek için savaşlara girmek, keşifler yapmak ya da sadece taktiksel görevlerde yer almak tamamen benim tercihlerime kalmış. Bu bana çok fazla özgürlük sağladı.
Bir de arkadaşlarla oynama kısmı var! PvP modundaki rekabetçi savaşlar oldukça heyecan verici. Stratejik becerilerimi gösterebileceğim bu modlar, oyunun keyfini bir kat daha artırıyor. Gerçekten de arkadaşlarımla birlikte oynamak ve birbirimize meydan okumak büyük bir zevk. Eğer strateji oyunlarını seviyorsanız, Empire of the Ants kesinlikle göz atmanız gereken bir yapım!
İttifaklar kurmak ve farklı türdeki birlikleri bir araya getirerek düşmanlarımı alt etmek, gerçekten eğlenceli bir hale geldi. Snail ile savunmayı mı yoksa Rhino Beetle ile hareketliliği mi seçeceğim konusunda sürekli düşünmek zorundaydım. Bu seçimler, savaş alanında gerçekten belirleyici oluyordu. Ayrıca düşmanlara karşı feromon stratejileri kullanmak da çok keyifli. Onların korkusunu kullanarak bazı savaşları kolayca kazanabiliyordum.
Hikaye kısmı ise beni çok etkiledi. Bernard Werber’in eserlerinden esinlenerek oluşturulmuş 20 saatlik bir deneyim var burada. Kolonimin kaderini belirlemek için savaşlara girmek, keşifler yapmak ya da sadece taktiksel görevlerde yer almak tamamen benim tercihlerime kalmış. Bu bana çok fazla özgürlük sağladı.
Bir de arkadaşlarla oynama kısmı var! PvP modundaki rekabetçi savaşlar oldukça heyecan verici. Stratejik becerilerimi gösterebileceğim bu modlar, oyunun keyfini bir kat daha artırıyor. Gerçekten de arkadaşlarımla birlikte oynamak ve birbirimize meydan okumak büyük bir zevk. Eğer strateji oyunlarını seviyorsanız, Empire of the Ants kesinlikle göz atmanız gereken bir yapım!
- Tür: Oyun, Strateji
- Platform: PC
- Boyut: 56.96 GB
- Crack: v1.04.20552
- Tarih: 7 Kasım 2024
- Dil: İngilizce
Minimum: İşletim Sistemi: Windows 10 64 bit İşlemci: Intel Core i5 9400 / AMD Ryzen 5 2600 Bellek: 8 GB RAM Ekran Kartı: 6GB VRAM / NVIDIA GeForce GTX 1060 / AMD Radeon RX 580 DirectX: Sürüm 12 Depolama: 40 GB kullanılabilir alan İlave Notlar: SSD recommended
Önerilen: İşletim Sistemi: Windows 10/11 64 bit İşlemci: Intel Core i5 9600 / AMD Ryzen 5 3600 Bellek: 16 GB RAM Ekran Kartı: AMD Radeon RX 6800 / NVIDIA Geforce RTX 3080 DirectX: Sürüm 12 Depolama: 40 GB kullanılabilir alan İlave Notlar: SSD recommended
İçeriği görüntülemek Ve İndirebilmek için Giriş yapın veya Kayıt olun.