Everdell

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
everdell-641a.jpg

Everdell, oynaması son derece keyifli bir strateji oyunu. Masa oyunlarından uyarlanan bu yapım, işçi yerleştirme ve kart oyunlarını bir araya getirerek hem düşündürücü hem de eğlenceli bir deneyim sunuyor. Hayali bir medeniyet kurarken, kaynakları toplamak ve renkli yaratıkları bir araya getirmek için harika bir yolculuğa çıkıyorsunuz. Her turda yapmanız gereken seçimler, stratejinizi şekillendiriyor. Kaynak toplamak için vadiye işçi göndermek, şehirde yeni kartlar oynamak ve mevsim değişiklikleri ile plan yapmak, gerçekten akıllıca düşünmenizi gerektiriyor.

Grafikleri oldukça sevimli ve atmosfer çok sıcak. Şehri kurarken karşılaştığınız karakterler ve binalar, size gerçekten canlı bir dünya hissi veriyor. Her kartın kendine has bir özelliği var ve bunları birleştirerek kombolar oluşturmak, rakiplerinizi geçmek için çok önemli. Zamanla hangi kartların daha etkili olduğunu öğrenmek, oyunun stratejik derinliğini artırıyor.

Tabii ki, dört sezon geçtikten sonra en yüksek puanı elde edenin kazanacağı bir yarışma içinde olmak da oldukça heyecan verici. Bu noktada, kış ayının gelmesiyle birlikte şehirdeki hareketliliğin nasıl azaldığını hissedebiliyorsunuz. Oyunun sonunda, her kartın ne kadar değerli olduğunu ve hangi kombinasyonların işe yaradığını görmek, gerçekten tatmin edici bir deneyim. Tek başına oynamak veya arkadaşlarla kapışmak, her iki durumda da keyifli. Kısacası, Everdell, strateji severler için mükemmel bir seçenek ve kesinlikle denemeye değer!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Bağımsız Yapımcı, Basit Eğlence, Hayatta Kalma Oyunları, Online Oyunlar, Oyun, Strateji
  • Platform: PC
  • Boyut: 242.65 MB
  • Crack: Online-Fix
  • Tarih: 28 Temmuz 2022
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10 (yalnızca 64bit sürüm)
  • İşlemci: Intel Core i5-2400 veya AMD Ryzen 3 2200G
  • Bellek: 4 GB RAM
  • Grafikler: Intel HD 2000 grafikleri veya Vega 8 grafikleri
  • DirectX: Sürüm 11
  • Depolama: 2 GB kullanılabilir alan
Önerilen:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10 (yalnızca 64bit sürüm)
  • İşlemci: Intel Core 2 Duo E6600 veya AMD Athlon 64 X2 5000+ veya daha iyisi
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 8800 GT (512 MB) veya ATI Radeon HD 4850 (512 MB) veya daha iyisi
  • DirectX: Sürüm 11
  • Ağ: Geniş bant İnternet bağlantısı
  • Depolama: 5 GB kullanılabilir alan

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
everdell-ss-0-2983.jpg
everdell-ss-1-fe4e.jpg
everdell-ss-2-bfbe.jpg
everdell-ss-3-f6e6.jpg

indir.png

Çevrim içi üyeler

Forum istatistikleri

Konular