Sandwich Simulator

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
sandwich-simulator-0562.jpg

Sandwich Simulator, arkadaş grubunla birlikte harika vakit geçirebileceğin bir oyun. İster tek başına, ister ekibinle 6 kişiye kadar oynayabileceğin bu kooperatif simülasyon, seni bir anda bir restoranın sahibi yapıyor. Hızla büyüyen bir yerde, lezzetli sandviçler ve içecekler hazırlamak için siparişlerin peşinde koşarken, mutfakta yarattığın kaos tam anlamıyla eğlenceli bir deneyime dönüşüyor. Oyunun hızla artan zorluk seviyesi, daha fazla müşteri çektikçe seni sürekli tetikte tutuyor. Müşteri memnuniyetini ön planda tutmak zorundasın ki, işlerin daha da büyüsün!

Her şeyin cızırtısıyla birlikte başladığı mutfağın içinde, siparişleri zamanında yetiştirmek için elini çabuk tutmalısın. Tavuğun o kıtır kıtır sesini, ekmeklerin ve malzemelerin yerlerini değiştirebilirken duymak, tam anlamıyla bir keyif. Eğer mutfakta yangın çıkarsa, işin biraz zorlaşır ama merak etme, arkadaşlarınla birlikte bu aksiyonu aşmak çok daha eğlenceli. Sandviçlerin malzemeleri ve ekmek çeşitliliği seni sürekli yeni kombinasyonlar denemeye itiyor.

Görsel olarak da mutfağını ve restoranını özelleştirebileceğin bu oyun, yaratıcılığını konuşturmandan başka bir şey istemiyor. Masaları iyi yerleştirmezsen misafirlerin taze kalamaz, bu da senin itibarını etkiler. O yüzden dikkatli ol! Zaman yönetimi oyunda çok önemli ve bu da seni sürekli olarak düşünmeye itiyor. Eğer yoğun bir tempoda oynamayı seviyorsan, Sandwich Simulator tam sana göre. Eğlencenin doruklarında, dostlarınla birlikte keyifli dakikalar geçirebilirsin!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Bağımsız Yapımcı, Hayatta Kalma Oyunları, Online Oyunlar, Oyun, Simulasyon, Türkçe Oyunlar
  • Platform: PC
  • Boyut: 2.5 GB
  • Crack: TENOKE
  • Tarih: 22 Ocak 2026
  • Dil: Türkçe

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:Minimum:64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirirİşletim Sistemi: Windows 10 (64 bit)İşlemci: AMD Ryzen 5 1600 / Intel Core i5-8400Bellek: 8 MB RAMGrafik Kartı: AMD Radeon RX-Vega 64 / GeForce GTX 1080DirectX: Sürüm 11Depolama: 5 GB kullanılabilir alan
Önerilen:Önerilen:64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirirİşletim Sistemi: Windows 10 (64 bit)İşlemci: AMD Ryzen 5 3600 / Intel Core i7 7700KBellek: 16 MB RAMEkran Kartı: AMD Radeon RX 5700 XT (8 GB), AMD Radeon RX 6600 XT (8 GB), NVIDIA GeForce RTX 2070 SUPER (8 GB), NVIDIA GeForce RTX 3060 (8 GB)DirectX: Sürüm 11Depolama: 5 GB kullanılabilir alan

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
sandwich-simulator-ss-0-2f50.jpg
sandwich-simulator-ss-1-c91e.jpg
sandwich-simulator-ss-2-ce8d.jpg
sandwich-simulator-ss-3-5696.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
8,338