- İlgi Alanı
- Diğer
Ghost Janitors, başta sıradan bir temizlik işi gibi görünse de, bir anda kendinizi korkunç hayaletlerle dolu bir evin içinde buluveriyorsunuz. Arkadaşlarınızla ekip oluşturarak, hem temizlik yaparken hem de doğaüstü varlıklarla savaşmak oldukça eğlenceli. Her oyun farklı bir deneyim sunuyor, bu da her seferinde neyle karşılaşacağınızı merak etmenizi sağlıyor. Rastgele oluşturulan görevler ve ses efektleriyle terör dolu anlar yaşamak mümkün!
Oyun, etkileyici grafikleriyle göz dolduruyor ve atmosferi öyle bir şekilde yaratıyor ki, gerçekten kendinizi o korkutucu evde hissediyorsunuz. Işıkları açıp kapatmak, jeneratörünüzü çalışır durumda tutmak gibi mekanikler, taktiksel düşünmeyi zorunlu kılıyor. Yanınızda arkadaşlarınızla birlikte oynamak, bu korku deneyimini gerçek bir maceraya dönüştürüyor.
İlerledikçe kilidi açılan içerikler, karakterinizi kişiselleştirme imkanı sunuyor ve bu sayede her seferinde daha güçlü bir ekipmanla hayalet avına çıkıyorsunuz. Korkunun yanı sıra işbirliğinin de ön planda olduğu bir oyun arıyorsanız, Ghost Janitors tam size göre.
Son olarak, sesli sohbet özelliği ile terör anlarını arkadaşlarınızla paylaşmak, bu deneyimi daha da eğlenceli kılıyor. Eğer cesaretiniz varsa, bu lanetli evin sırlarını birlikte çözmeye ne dersiniz?
Oyun, etkileyici grafikleriyle göz dolduruyor ve atmosferi öyle bir şekilde yaratıyor ki, gerçekten kendinizi o korkutucu evde hissediyorsunuz. Işıkları açıp kapatmak, jeneratörünüzü çalışır durumda tutmak gibi mekanikler, taktiksel düşünmeyi zorunlu kılıyor. Yanınızda arkadaşlarınızla birlikte oynamak, bu korku deneyimini gerçek bir maceraya dönüştürüyor.
İlerledikçe kilidi açılan içerikler, karakterinizi kişiselleştirme imkanı sunuyor ve bu sayede her seferinde daha güçlü bir ekipmanla hayalet avına çıkıyorsunuz. Korkunun yanı sıra işbirliğinin de ön planda olduğu bir oyun arıyorsanız, Ghost Janitors tam size göre.
Son olarak, sesli sohbet özelliği ile terör anlarını arkadaşlarınızla paylaşmak, bu deneyimi daha da eğlenceli kılıyor. Eğer cesaretiniz varsa, bu lanetli evin sırlarını birlikte çözmeye ne dersiniz?
- Tür: Aksiyon, Bağımsız Yapımcı, Erken Erişim, Korku, Macera, Online Oyunlar, Oyun, Türkçe Oyunlar
- Platform: PC
- Boyut: 5.23 GB
- Crack: Online-Fix
- Tarih: 8 Kasım 2025
- Dil: Türkçe
Minimum:
Önerilen:
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10 64Bit
- İşlemci: Intel Core i5-4590 / AMD Ryzen 5 2600
- Bellek: 8000 MB RAM
- Ekran Kartı: NVIDIA GTX 970 / AMD Radeon R9 390
- DirectX: Sürüm 11
- Depolama: 6000 MB kullanılabilir alan
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10 64Bit
- İşlemci: Intel Core i5-10600 / AMD Ryzen 5 3600
- Bellek: 8000 MB RAM
- Ekran Kartı: NVIDIA RTX 2060 / AMD Radeon RX 5700
- DirectX: Sürüm 11
- Depolama: 6000 MB kullanılabilir alan
İçeriği görüntülemek Ve İndirebilmek için Giriş yapın veya Kayıt olun.